Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde sağlık müdürlüğünde sekreter olarak çalışan ve bir süre önce eşinden boşandığı bilinen Melike Akpınar (24), icra memuru olarak çalışan sevgilisi Zübeyir Yıldız (28) ile Cengiz Topel ile buluştu. Saruhanlı Adliyesi'nde dün saat 17.30 sıralarında mahalledeki bir tarlada toplandılar.



ARAÇTA TARTIŞMA YAŞANDI

Öldürülen Melike Akpınar'ın babası Necati Akpınar, 2'si evli 3 kadını öldürdü.
DHA'nın haberine göre, Yıldız'ın otomobilinde buluşup konuşan ikili arasında tartışma çıktı.

GENÇ KADINI BAŞINDAN VURDU


Melike Akpınar henüz 24 yaşındaydı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Yıldız silahını çekerek Akpınar'ı başından vurdu. Daha sonra arabasıyla gitti.

MÜDAHALELERE RAĞMEN KENDİNİ KURTARAMADI



Melike'yi öldürüp yaşamına son veren 28 yaşındaki Zübeyir Yıldız

Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine müdahale etti. Sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Akpınar, Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Akpınar, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

O DA HAYATINA SON VERDİ

Kazanın ardından kaçan Zübeyir Yıldız, yarım saat sonra Yılmaz Mahallesi Çöplük mevkiinde aracında başından vurulmuş halde ölü bulundu.

Küçükçekmece'de Su Birikintisine Düşen 5 Yaşındaki Edanur İçin Cenaze Töreni Düzenlendi Küçükçekmece'de Su Birikintisine Düşen 5 Yaşındaki Edanur İçin Cenaze Töreni Düzenlendi



SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Yıldız'ın olayda kullanılan silahı kalbine doğrultarak intihar ettiği belirlendi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmalar devam ediyor.



BABASI 3 KADINI ÖLDÜRDÜ

Öte yandan Melike Akpınar'ın babası Necati Akpınar'ın, resmi nikahlı 2 eşini ve 38 yıldır birlikte yaşadığı kadınlardan 1'ini öldürdüğü öğrenildi. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Necati Akpınar cezaevinde.

Kaynak: HABERTÜRK