"The Simpson's"ların bu zamana dek bütün çizgi film bölümlerinde yaşanan olayları daha önceden yayımladığı fark edilmeye başlanmıştı. Artık insanlar ''The Simpsons'' çizgi filmini kehanetlerle dolu olduğunu düşünerek takip etmeye başladı. Bu zamana dek tahmin ettikleri şeylerin doğru çıkması insanlarda artık korku uyandırır hale geldi. Donald Trump'ın başkanlığı, İkiz Kuleler saldırısı, Twitter'ın popülerliği gibi birçok olay bunun kanıtı olarak görünüyor. Bunun dışında bütün ülkemizi derinden sarsan 6 Şubat Kahramanmaraş depremini önceden belirtiyor olması, herkesi hayrete düşürmüştü. Bu gibi tahminler, çizgi filmin güçlü tahmin yeteneğini ortaya koyuyor ve "The Simpson'lar Kehaneti" düşüncesini pekiştiriyor.

2024 İÇİN VERİLEN ALARM: İKLİM KRİZİ KAPIDA

Şimdi herkes dikkatini yeni bir kehanete yöneltti. Bu kehanete göre 2024 senesi, dünya için oldukça kritik bir dönemin başlıyacağına işaret ediyor. Dizinin bu 2024 yılıyla ilgili bu ilginç bölümünde, hava olayları ön planda. Fakat sadece sıcaklık veya rüzgarların yönü değil, daha önemli bir iklim krizi olacağını belirtiyor.

AŞIRI SICAKLIK TEHDİDİ VE EVLERE KAPANMA

Kış Depresyonu: Daha İyi Hissetmek İçin Yapılması Gerekenler Kış Depresyonu: Daha İyi Hissetmek İçin Yapılması Gerekenler

Dizide bulunan sahnelerde, insanlar aşırı sıcaklardan dolayı evlerine kapanıp, çıkmıyor. Bu sıcaklık bir felaket gibi bütün dünyada ciddi sorunlar doğurabileceğinin altını çiziyor. Dizide sunulan bu iç karartıcı senaryo, şuanki iklim değişikliği gerçekleriyle de örtüşmesi insanlara dizide ki gibi olacağı şüphesini uyandırıyor.

"The Simpsons"ların bu dikkat çeken kehaneti, dünya için aslında bir uyarı niteliğinde. İklim kriziyle alakalı ciddi adımlar atılmazsa, 2024'te yaşanacaklar, sadece bir çizgi dizisinin tahmini olarak kalmayacak. Bu kehanet, dünya genelinde sürdürülebilir bir gelecek için harekete geçme çağrısı yapmaktadır. (karar)

Editör: Haber Merkezi