Deniz Akkaya, dün Twitter hesabından, "16 senedir tek başıma baktığım kızımın ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurt dışı planları ve fazlasını bulunca telefonuna el koydum. Fiziken saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kilitledi. Üç kez 112'yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkıp 'Beni dövdü' diye itibar suikasti yapan bu ruh halinin, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Takipçilerinden gelen eleştirilere yanıt olarak art arda videolar paylaşan Deniz Akkaya, kızıyla ilgili şikayetlerini dile getirmeye devam etti.

Daha sonra ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ekipleri, Akkaya'nın evine giderek kızıyla ilgili işlem yaptı. 16 yaşındaki Ayşe, devletin yurduna gönderildi. Akkaya da bu konuda bir açıklama yaptı.

Seren Serengil'den köpekli Milli Takım zaferi paylaşımı tepkiye neden oldu Seren Serengil'den köpekli Milli Takım zaferi paylaşımı tepkiye neden oldu

Akkaya, "Gecenin 1 saat 45 dakikası savaş verdim. Salak salak yorumlar yazmayın. Devlet el koymadı. Dedesine de verilebilirdi ama ben kızımı burnu sürtsün diye kendi rızamla Çocuk Esirgeme'ye gönderdim" ifadelerini kullandı.

Bu olayın merkezinde yer alan baba Efe Önbilgin'den ise henüz herhangi bir açıklama gelmedi. Deniz Akkaya, Efe Önbilgin ile 2009 yılında ilişkisinden kızı Ayşe'yi dünyaya getirmişti. Çift, hiç evlenmemiş olsa da Ayşe'nin velayetini yıllarca mahkemelerde tartışmıştı. Sonuç olarak, velayetin annede kalmasına karar verilmişti.

Kaynak: SÖZCÜ