'Kızılcık Şerbeti' dizisindeki 'Abdullah' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen'in cuma günü beyin kanaması geçirdiği açıklandı. Hastaneye kaldırılan Tanrıöğen, acil bir operasyon geçirdi ve sağlık durumu hakkında bilinçli bir şekilde kontrol altında tutuluyor.

Habertürk'ün edindiği bilgilere göre; Tanrıöğen, küçük bir operasyon geçirdi ve sağlık durumu iyi. Ancak, beyin damarlarında bir anevrizma kanaması tespit edildiği belirtildi. Yapılan ameliyatla kanamaya yol açan anevrizma başarıyla kapatıldı ve Tanrıöğen'in yoğun bakımda izlenmeye devam edildiği ifade edildi.

Özel hastanenin başhekimi Dr. Engin Çakmakçı, yaptığı açıklamada, Tanrıöğen'in üst solunum yolu enfeksiyonu şikayetleriyle hastaneye başvurduğunu ve beyin damarlarında anevrizma kanaması tespit edildiğini belirtti. Ameliyatın başarılı geçtiğini ve Tanrıöğen'in stabil bir durumda olduğunu dile getirdi.

Şanlıurfa'da 1 Mayıs Günü İş Kazası: Bir İşçi Hayatını Kaybetti Şanlıurfa'da 1 Mayıs Günü İş Kazası: Bir İşçi Hayatını Kaybetti

Kızılcık Şerbeti dizisindeki karakteri olan 'Abdullah', son bölümde yaşanan gelişmelerle de benzerlik gösterdi. Dizideki karakteri, şirketin yönetim kurulu başkanlığının elinden alınmasının ardından kalp krizi geçirdi.

Kaynak: cumhuriyet