Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları, 7 Ekim sabah saatlerinde İsrail'e "Aksa Tufanı" isimli kapsamlı operasyon başlattığını bildirmişti.

Gazze'den İsrail'e sayısız roket atılırken, elleri silahlı askerler bölgedeki yerleşim yerlerine kadar indi. Dünyaca ünlü Kardashian aielesinin üyelerinden Kylie Jenner, İsrail'i desteklediğine dair sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

"HER ZAMAN İSRAİL HALKININ YANINDAYIZ"

Suikast girişiminde yaralanan Slovakya Başbakanı Fico'nun sağlık durumuyla ilgili  açıklama Suikast girişiminde yaralanan Slovakya Başbakanı Fico'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama

399 milyon takipçisi bulunan Jenner, İsrail'e verdiği destek paylaşımında:

"Son dönemlerin en korkutucu durumlarıyla karşı karşıya olan İsrail halkının yanındaysanız paylaşın" cümelelerinin yer aldığı bir fotoğrafı hikayesine ekleyerek "Şimdi ve her zaman İsrail halkının yanında olacağız" cümlelerini paylaştığı hikayesine not olarak düştü.

TEPKİLERDEN SONRA PAYLAŞIMI SİLDİ

Kylie Jenner'ın İsrail'e destek verdiği paylaşımı çok kısa sürede takipçilerinden tepki alınca Jenner'dan hamle geldi. Kardashian ailesinin mensubu, tepkilerin ardı arkasının kesilmeyeceğini anlayınca yaptığı paylaşımı hemen sildi. (cumhuriyet)

Editör: Haber Merkezi