Lübnan Kültür Bakanı Muhammed Murtaza, ABD yapımı Barbie filminin "ahlaki ve dini" değerlere aykırı olduğu ve eş cinselliği öne çıkardığı gerekçesiyle vizyona girmeyeceğini belirtti.

LGBT terörü tüm sapkınlığıyla çocukları hedef almayı sürdürüyor. Ünlü markalar ve dijital mecralarda bir çok şahıs ve kuruluş bu ahlaksızlığı pompalıyor.

Küresel çapta ABD ve Avrupa'nın başını çektiği bu rezillik, çocukların dünyasına girmek için de her türlü yolu deniyor.

Özellikle çocukların merakla takip ettiği çizgi film kanallarını hedeflerine kestiren sapkınlar kirli propagandayı açık açık pompalıyor.

Avusturya Dışişleri Bakanı Türkiye'yi ziyaret edecek Avusturya Dışişleri Bakanı Türkiye'yi ziyaret edecek

Sapkın dayatma şimdi de çocukların ilgiyle takip ettiği "Barbie" ile gündemde. Tüm dünyada büyük ilgi uyandıran Barbie'nin yeni filminde LGBT'li sapkın oyuncular yer aldı.

Filmin yönetmeni filmde lezbiyen, gay ve transseksüel oyuncuların bilinçli olarak tercih edildiğini açıkladı. Greta Gerwig "Barbie evreninin kapılarını açıyoruz… Bu hikâyeyi LGBTQIA+ topluluğunu getirmeden anlatmamıza imkân yok. Mattel'in bugün var olan tüm farklı Barbie ve Ken'lerle yarattığı çeşitliliği temsil etmek bizim için önemliydi." dedi.

Lübnan, bu sapkınlığa geçit vermeyeceğini bildirdi.

Lübnan Kültür Bakanı Muhammed Murtaza, Lübnan'da yakın zamanda gösterime girmesi planlanan "Barbie" filmi hakkında yazılı açıklama yaptı.

Lübnan resmi ajansı NNA'da yayımlanan açıklamaya göre Murtaza, ABD yapımı filmin Lübnan'daki dini ve ahlaki değerlerle örtüşmediğini, eş cinselliği öne çıkardığını, aile ve evlilik değerlerinin altını oyduğunu vurguladı.

Filmin özellikle çocuklar ve gençler üzerinde olumsuz etkilere yol açabileceği kanaatine varıldığını belirten Murtaza, filmin gösterime girmemesi için Lübnan İçişleri Bakanlığı'na ilgili kararın gönderildiğini kaydetti.(Takvim)

Editör: Haber Merkezi