Manavgat'ta Kadınlar AK Parti'ye Kattıldı: 40 Kadın Parti Saflarına Geçiş Yaptı

Manavgat ilçesindeki Kadınlar Kulübü üyelerinden 40 kadın, gerçekleştirilen törenle AK Parti'ye katıldı. Parti binasında düzenlenen etkinlikte konuşan AK Parti Milletvekili Tuba Vural Çokal, kadınların toplumun her alanında gerçek birer rol modeli olması gerektiğini vurgulayarak, "Kadınların toplumun her kesiminde her alanında dolgu malzemesi olarak değil, gerçek anlamda rol alması gerekmektedir" dedi.

Son dakika: Ali Yerlikaya'dan '1 Mayıs' Açıklaması! İşte Detaylar... Son dakika: Ali Yerlikaya'dan '1 Mayıs' Açıklaması! İşte Detaylar...

Manavgat ilçesinde gerçekleştirilen törene AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, AK Parti İlçe Başkanı Av. Ahmet Ali Erol, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri ve belediye başkan aday adayları katıldı.

Törende konuşan Milletvekili Tuba Vural Çokal, kadınların toplumdaki rolünün önemine değinerek, "Bir kadın, bir anne, bir eş, bir kardeş olarak bunu söylüyorum. Toplumun her kesiminde, her alanında dolgu malzemesi olarak değil ama gerçek anlamda kadınların rol alması gerekiyor. Ben de bir kadın olarak, aynı zamanda TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu başkanvekili olarak elimden geldiğince kadınlarımıza her türlü desteği vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunu asıl yapan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Kadınlara tanıdığı haklarla onların toplumda hak ettiği yeri almasını sağladı. İşte başörtüsü konusunda yapılan devrim niteliğindeki çalışmalar sonucunda bugün milletvekili olarak TBMM'de başörtülü kadınlarımızın olması, her alanda her kurumda kadınların yer almasının mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır" şeklinde konuştu.

Törenin ardından partiye katılan kadınlara rozetleri takılarak, birlikte toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Bu katılımın, partinin kadın tabanını güçlendireceği ve yereldeki etkinliğini artıracağı belirtiliyor.(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi