Beşiktaş'ta Al Musrati PFDK'ya sevk edildi Beşiktaş'ta Al Musrati PFDK'ya sevk edildi

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında heyecan devam ediyor. Son şampiyon Manchester City, evinde Kopenhag ile karşılaştı.

İlk deplasman maçını 3-1 kazanan Manchester City, intikamına çok erken başladı. Yerliler, ilk 10 dakikada Manuel Akanji ve Julián Álvarez'in golleriyle skoru 2-0'a getirdi. Temsilcimiz Galatasaray'ın da yer aldığı A Grubu'nda 2. sıradayız. Daha sonra gelen Kopenhag, 29. dakikada Mohamed Elyounoussi ile City karşısında farkı bire indirdi. Ancak Manchester City, Erling Haaland'ın golüyle soyunma odasına 3-1 öne geçmeyi başardı.

Pep Guardiola'nın Manchester City'si ikinci yarıda kazandı. İngiltere ekibi ilk yarıda üstünlüğünü korumayı başardı ve sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Manchester City, Kopenhag'daki engeli rahatlıkla aşarak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi.

REAL MADRID, VINICIUS İLE TURLADI

Gecenin diğer maçında Real Madrid, RB Leipzig ile karşılaştı. İlk deplasman maçını 1-0 kazanan İspanyol temsilcisi, evindeki maçta zor anlar yaşadı.

İlk yarıda RB Leizipg karşısında berbat bir futbol sergileyen Real Madrid, ikinci yarıda rahat bir nefes aldı. Ev sahibi, 65 yaşında. Dakikada Vinicius Junior'ın golüyle öne geçtiler. RB Leipzig, 68 yaşında. Dakikada Wili Orban'la eşitliği yakalamasına rağmen açılış golünü bulamadı.

Leipzig ile evinde 1-1 berabere kalan Real Madrid, Devler Ligi'nde çeyrek finale çıkmayı başardı.

Öte yandan Real Madrid'de forma giyen milli yıldızımız Arda Güler, Leipzig karşılaşmasında süre bulamadı.

Kaynak: karar