31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde yeniden aday gösterilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, saha çalışmaları sırasında vatandaşlardan birinin tepkisiyle karşılaştı.

Başkan Ergün'ü gören bir vatandaş, "Çıkar için geliyor buraya. Turgutlu'yu, Manisa'yı soydunuz, parsel parsel sattınız. Beşinci katta geçen sene neler satıldı biliyoruz." şeklinde bağırmaya başladı.

Erhan Usta İYİ Parti Grup Başkanvekilliği Görevinden Ayrıldı Erhan Usta İYİ Parti Grup Başkanvekilliği Görevinden Ayrıldı

Bu sert tepkiye karşın gülümseyen Başkan Ergün, vatandaşa engel olmaya çalışanlara "Bırakın içini döksün, biraz rahatlasın, deşarj olsun" diyerek tepki verdi.

Geçtiğimiz günlerde de seçim çalışmaları sırasında Başkan Ergün'ün tavırlarından rahatsız olan bir vatandaş, "Elini indir, beni böyle sevme! Ben köpek değilim." diyerek tepki göstermişti.

Bu olaylar, Manisa'da seçim atmosferinin gerginliğine işaret ederken, Başkan Ergün'ün vatandaşlarla olan diyalogları ve tepkilere verdiği yanıtlar yakından takip ediliyor.

Kaynak: son dakika