Zaha'nın Saç Değişikliği Galatasaray Taraftarını Böldü Zaha'nın Saç Değişikliği Galatasaray Taraftarını Böldü

Mason Greenwood Getafe'de yeniden doğuyor! Avrupalı ​​devler onun peşinde

Sezon başında Manchester United'dan Getafe'ye kiralanan Mason Greenwood, İspanyol takımında gösterdiği performansla Barcelona, ​​Atletico de Madrid ve Milan gibi Avrupa'nın büyük kulüplerinin ilgisini çekti.

Sezon başında yaşadığı kaza nedeniyle Manchester United kadrosunda yer almayan ve sezon başında Getafe'ye kiralanan Mason Greenwood, performansıyla Avrupa devlerinin dikkatini çekti.

Beinsports'un aktardığı TalkSport haberine göre; Dünya futbolunun önde gelen kulüpleri, Getafe'de kiralık olarak forma giyen sağ beki takımlarına katmaya çalışıyor. Barcelona'nın Mason Greenwood'u yakından takip ettiği ve gözlemcilerle takip ettiği ortaya çıkarken, Atletico Madrid'in de İngiliz futbolcuyu kadrosunda görmek istediği iddia edildi.

Öte yandan Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden talipleri bulunan Serie A devi Milan'ın da genç futbolcuyla ilgilendiği iddia edildi.

İSPANYA'DA HAYATA GETİRDİ

Cinsel istismar ve şiddet soruşturmalarının ardından Manchester United kadrosundan çıkarılan ve bir yılı aşkın süredir futboldan uzak kalan Greenwood, hakkındaki suçlamaların düşmesinin ardından sahaya geri döndü.

Manchester United'ın yanlışlıkla Getafe'ye sattığı yıldız oyuncu, İspanya'da fark yaratıyor. Getafe formasıyla 13 müsabakada forma giyme fırsatı bulan 22 yaşındaki forvet, bu periyotta 4 kez rakibinin kalesine blok yapmayı başardı ve 3 asist dağıttı.

GETAFE PARA KAZANDIRACAK
Manchester United ile varılan anlaşmaya göre Getafe, Greenwood'un başka bir kulübe satılması halinde transfer ücretinin yüzde 20'sini alacak.(Haberglobal)

Editör: Haber Merkezi