MGM: 28 il için 'sarı' kod uyarısı! Gök gürültülü sağanak geliyor! MGM: 28 il için 'sarı' kod uyarısı! Gök gürültülü sağanak geliyor!

Olay, dün sabah saatlerinde ilçeye yaklaşık 25 kilometre uzaklıktaki İlemin Mahallesi İlemin Caddesi üzerindeki bir evde meydana geldi. Bir evde yangın çıkması üzerine bölgeye itfaiye, doktor ve jandarma ekipleri sevk edildi. Eve gelen ekiplerin çıkardığı yangında, anne Nurgül (35) ile 11 yaşındaki oğlu Emrullah Kaya'nın kısmen yanmış cesetleri bulundu. Baba Neşet Kaya'nın cesedi, evin yaklaşık 4 kilometre uzağında yol boyunca hendeğe düşen otomobilin içinde tamamen yanmış halde bulundu. Savcılık ve Jandarma ekiplerince yerinde yapılan incelemelerin ardından cenazeler Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Şüpheli yakalandı

Otopside Kaya ailesinin cinayete kurban gittiği belirlendi. Kısa süre sonra jandarma ekiplerinin tespit ettiği şüpheli yakalandı. Jandarmada davası devam eden şüphelinin daha sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaya ailesinin naaşı ise Erdemli Devlet Hastanesi morgundan alınarak evlerine nakledildi. Evin önünde af alınmasının ardından cenazeler mahalle mezarlığına nakledildi. Burada önce baba, sonra anne ve son olarak da 11 yaşındaki Emrullah için cenaze namazı kılındı. Kaya ailesi gözyaşları içinde yan yana toprağa verildi.

Kaynak: HABERLER.COM