MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Seçim gündemine ilişkin konuşan Bahçeli, "31 Mart'ta İstanbul arzusunu yerine getirecek ve güvendiği kişilere teslim edilecektir."

Bahçeli'nin açıklamalarından dikkat çeken noktalar şöyle:

"Bizi takip eden vatandaşlarımızı en içten dileklerimle selamlıyorum. Şehit kahramanlarımız bizi ne kadar üzse de Türk asrına sağlam adımlarla girdik.

EGEMENLİK HUKUKUNU KORKUSUZCA SAVUNUYORUZ

Zülfikar'a getireceği cesur yüreğin Türk milletinde olduğuna inanıyoruz. Hayatı bir okyanusun enginliğiyle anlıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin egemenlik hakkını korkusuzca savunuyoruz.

Amacımız bir kıvılcım gibi girdiğimiz her mücadelede dev bir yanardağ olmaktır. Hiçbir toplantı bizi hayal kırıklığına uğratmadı.

Bizim için iki önemli dönüm noktası var. İlk dönüm noktamız 17 Mart'taki büyük konferansımızdır. Üç hilal 55 yıldır Türk milletinin birlik bayrağıdır. 14. büyük olağan kongremiz yeni yüzyılın bilincini de beraberinde getirecektir. Saklanmayı tercih edenler değil, davasına sahip çıkan, risk alan, her türlü saldırıya direnen herkes benim şerefimdir, biz de onlarla aynı yoldayız.

BAHÇELİ'DEN ZÜRLFÜ LİVANELİ'YE TEPKİ

Bir televizyon kanalının yayınladığı ve bir derginin düzenlediği ödül töreninde konuşan ve Türkiye'yi yabancı gören Livaneli isimli kişi, 31 Mart'ta gerici orduların, avcı taburlarının ya da hareket ordusunun olduğunu söyledi. seçimler.

Türkiye'de gerici ordu yoktur, düşmanı bastıran kahraman Türk silahlı kuvvetleri vardır. Birini al ve diğerini vur. Türkiye karşıtlığında birleşen, millete en ağır hakaretleri gerekli gören, sandıkları küçümseyen gençlerin hoşgörüsüz zihniyetiyle ilgilidir.

Millete gerici demek küfürdür. Millete gerici demek Türkiye'ye arkadan bakmaktır. Millete gerici demek tam bir yozlaşmadır. İşe yaramaz zihninizin arkasında yatan kiri ve pası ortaya çıkardı.

31 MART'TA İSTANBUL MURADINA KAVUŞACAKTIR

Firavun sözlerinin cevabını İstanbul'daki kardeşlerim sandıkta verecek. 31 Mart'ta İstanbul onun dileğini yerine getirecek. Kibirlilerin kurtuluşu 31 Mart'ta gerçekleşecektir.

CHP'de işler kötüye gitti ve aday seçiminde yaşanan kriz gün yüzüne çıktı. İçeriden inşa edilen ve dışarıdan beslenen kojenerasyon yönünü tamamen kaybetmiş durumda.

İSRAİL VE ABD HESABINI MUTLAKA VERECEK

21. yüzyılda soykırım suçu işleyen İsrail'in yargılanması yeni gelişmelere yol açarken, bu terör devletini destekleyen ABD'nin giderek inandırıcılığını yitirdiği de açık. Günü geldiğinde İsrail ve ABD dökülen kanın hesabını mutlaka verecektir.

Bize göre özellikle Amerikalılar ABD'yi korumalı ve öyle görünse de bunun böyle devam etmeyeceği konusunda net olmalıdır. ABD güya müttefik ülke ama son 74 yıldır Türkiye ile neredeyse hiçbir anlaşmazlık yaşanmadı.

Bugün ABD'yi sorgulamak bir anlamda terörü sorgulamak anlamına geliyor. Ekonomik krizlere bakın, karşılaşacağınız düşmanlık ortada.

ATALAY KARARININ TBMM'DE DERHAL OKUNMASINI İSTİYORUZ


Anayasa Mahkemesi kararlarının uygulanmamasının hiçbir haklı gerekçesi olmadığını söyleyen Sayın Zühtü Bey'e sormak istiyorum, siz ve diğer benzer düşünen Mahkeme üyeleri ağlayan annelerimizin gözyaşlarını açıklamaya cesaretiniz var mı? Şehitlerimizin dökülen kanı yüzünden mi? Siz yanlış yargı kararından endişeleniyorsunuz, biz aziz ülkemiz için endişeleniyoruz.

Siz ve sizin gibiler PKK hukukunun kafesindesiniz, biz Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığı ve bağımsızlığı hukukunun arkasındayız. Gördüğünüz gibi geceyle gündüz kadar farklıyız.

Erbakan: TRT Genel Müdürü İçin Görevden Alma Yetkisi Erbakan: TRT Genel Müdürü İçin Görevden Alma Yetkisi

''Can Atalay'ın kararının derhal Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde okunmasını istiyoruz."

Kaynak: karar