Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde meydana gelen üzücü bir olayda, Muratpaşa Belediyesi'nde görevli iki zabıta memuru arasında mobbing iddiasıyla başlayan tartışma kanlı bir kavgaya dönüştü.

60 yaşındaki İsmail Kanmaz, 36 yaşındaki meslektaşı Erdal Vuran tarafından sırt ve boyun bölgesinden 7 kez bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Olay, Muratpaşa ilçesi Meydankavağı Mahallesi Şehitler Caddesi'nde meydana geldi. Tahliye edilen bir binada hırsızlık yaşanmaması için görevli olan Kanmaz ve Vuran arasında, iddiaya göre mobbing nedeniyle bir tartışma çıktı.

Mobbing kavgasında kan aktı! Meslektaşı tarafından bıçaklanan zabıta memuru hayatını kaybetti

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Erdal Vuran, ekmek bıçağıyla meslektaşı İsmail Kanmaz'ı sırt ve boyun bölgesinden 7 kez bıçakladı.

Çevredekilerin araya girmesiyle birlikte 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu ve olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Ancak İsmail Kanmaz, hastaneye kaldırıldığında doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

İsmail Kanmaz.

Prof. Dr. Naci Görür 'tehlikeli duruma geldi' diyerek açıkladı: İşte deprem riski en yüksek 3 il... Prof. Dr. Naci Görür 'tehlikeli duruma geldi' diyerek açıkladı: İşte deprem riski en yüksek 3 il...

Erdal Vuran, olay yerinde gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Polis, olayda kullanılan ve çöp kutusuna atılan bıçağa da el koydu.

Erdal Vuran.

Kaynak: Son Dakika