"Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur tedbirsizlikten öldü, kabul edilemez! "Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur tedbirsizlikten öldü, kabul edilemez!

Kaza, 24 Aralık günü öğleden sonra Kozan ilçesine bağlı Postkabasakal Mahallesi'nde meydana geldi. Tarladan evine dönen çiftçi, yol kenarındaki dere yatağında adamın cesedini gördü. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay yerinde yapılan incelemede cansız bedenin, 13 Aralık'tan bu yana kayıp olan 3 çocuk babası, oto yedek parça satıcısı Mustafa Hakkulu'ya ait olduğu belirlendi.

Tabancayla başından vurulduğu sanılan Hakkulu'nun cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.



CANLI YAYINDA İTİRAF

Mustafa Hakkulu ile ilgili bir televizyon programına katılan arkadaşı İsa Dumlu, canlı yayında cinayeti itiraf etti. Dumlu, Hakkulu'nun birlikte içki içerken eşine ağza alınmayacak sözler söylediğini, bu yüzden dayanamayıp onu dövdüğünü iddia etti. Şüphelinin sorgusu devam ederken, sağ olarak yakalanarak Kozan'a nakledildi. Otopsinin ardından ailesine teslim edilen Hakkulu'nun naaşı, nakledildiği Kozan'ın Yüksekören Mahallesi'nde toprağa verildi.

“GERÇEKTEN PES”

Gözaltında sorgulanan İsa Dumlu'nun, 24 Aralık'ta öldürülmüş olarak bulunan Hakkulu'yu öldürdüğünü itiraf ettiği, 14 Aralık'ta sosyal medya hesabından kayıp alarmı yayınladığı ortaya çıktı. Dumlu'nun paylaşımında Hakkulu'nun fotoğrafının yer aldığı görüldü ve bilgisi olan herkesin bunu bildirmesini istedi. Cinayeti itiraf eden Dumlu'nun kayıp paylaşımına birçok sosyal medya kullanıcısı, "Gerçekten zavallı, adamı öldürdü, sonra da ilan paylaştı." yorumunu yaptı. “Öldürdü, paylaştı” gibi yorumlar yaptı.

Kaynak: CUMHURİYET