Eğlence merkezinde bir silahlı saldırı daha yaşandı: 2 günde 2 yaralı! Eğlence merkezinde bir silahlı saldırı daha yaşandı: 2 günde 2 yaralı!

Müge Anlı'nın programında, Bedriye Kılıç'ın kayıbıyla ilgili başvuran aile günlerdir haber alınamadığını ve kafaları karıştıran konuşmalarla gündeme oturarak merak konusu olmuştu.Olay Konya Akşehir'de yaşayan ve kiraz bahçesinde işçi olarak çalışan Bedriye Kılıç'ın 6 Temmuz tarhinde ortada kaybolmasıyla başladı.Eşi Tayfur Kılıç 7 Temmuz tarihinde emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundu.Başvurudan sonra pavyona gidip eğlendiği öğrenilen eş çocuğuna 'annen başka bir adamla kaçtı' dediği öğrenildi.Programa katılan Tayfur Kılıç hakkındaki iddalara cevap olarak sürekli çelişkili ve şüpheli olarak akıllarda soru işareti bırakmıştı

.

Program sonrası Akşehir'e dönen Tayfur Kılıç, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafında gözaltına alındı.Aynı aile üyelerinden de gözaltı haberi geldi.

Bedriye Kılıç'ı öldürüp uçurumdan aşağı attığını itiraf etti

Zanlı Cumhuriyet Savcısına olay yeri tatbikatında olayı nasıl gerçekleştiridiğini anlattı.Bedriye Kılıç'ın cansız bedenini arama çalışmaları sürerken Tayfur Kılıç tutuklanarak cezaevine gönderildi.(karar)

Editör: Haber Merkezi