Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, 1-0 kazandıkları Trabzonspor maçdan sonra kendisine yöneltilen soruları cevapsız bırakmadı.

Müsabaka esnasında sakatlanarak oyundan çıkan Yusuf Sarı'nın adalesinde tam belirlenmeyen bir problem olduğunu belirten Başkan Sancak, gazetecilerin milli takım tarafından davet edilen 3 Adana Demirsporlu futbolcu hakkındaki sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

FRANSA'YA GİDİYOR

Galatasaray'dan Tarihi Başarı! Galatasaray'dan Tarihi Başarı!

"Yusuf Sarı, şimdi adelesinden problem yaşıyor. Onu Fransa'ya göndermek durumundayız. Orada işinin ehli bir doktor var, inşallah tedavi ederek, onu da milli takıma yetiştireceğiz. Biraz maliyetli olacak fakat yapılabilecek başka bir şey yok. Aslında takıma alınması gereken oyuncular da bunlar. Asıl önem taşıyan şey milli takımın kalan maçlarında galipbiyet kazanıp, en azından finallere kalabilmek. Bizim açımızdan bu durum çok önemli olacak. Hatta bizim tercümanı da istediler, kaleci hocasını da istediler. Dedim 'Kimi istiyorsanız alabilirsiniz takımın hepsini alabilirsiniz'." diyerek soruları yanıtladı. (karar)

Editör: Haber Merkezi