Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de 8 maçta 22 puanla 2. sıradaki yerine geçti. Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı mağlup ederek tüm dünyanın dikkatini üstüne çeken takımın kalesinde ise Fernando Muslera bulunuyordu. Ancak 37 yaşındaki tecrübeli kalecinin sözleşmesi bu sezon bitiyor.

ERDEN TİMUR'DAN MUSLERA HAKKINDA Kİ AÇIKLAMASI

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Muslera'nın son sezonunu geçireceğini belirtti. Bu sebeple, Muslera'nın Galatasaray'dan ayrılmasını gündeme geldi.

MUSLERA'NIN YERİNE KİM GELECEK?

Galatasaray'ın radarında Kevin Mier var. Kolombiya'da futbol efsaneleri Higuita ve Cordoba'nın varisi olarak kabul gören Mier, genç olmasına rağmen büyük bir potansiyele sahip. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, kısa bir zamanda Uruguay-Kolombiya maçında Mier'ı izleyecek. Beğenmesi halinde oyuncunun transferi için harekete geçilecek.

İlk finalist Beşiktaş oldu İlk finalist Beşiktaş oldu

KEVİN MİER KİMDİR?

Atletico Nacional forması giyen Kevin Mier, başarısıyla dikkat çekiyor. Transfermarkt'a göre 3.2 milyon euro değerinde olan genç kaleci, son 39 maçta sadece 33 gol yedi ve 17 maçta kalesini gole kapattı.(karar)

Editör: Haber Merkezi