Gültan Kışanak Cezaevinden Tahliye Edildi: "Özgürlüğe ve Barışa İhtiyacımız Var" Gültan Kışanak Cezaevinden Tahliye Edildi: "Özgürlüğe ve Barışa İhtiyacımız Var"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 46 ilde ilaç üreticilerine yönelik yürütülen "Narkogüç-42" operasyonlarında 1 ton 340 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini, 364 uyuşturucu satıcısının zehir ve sokak satıcılarına yakalandığını duyurdu. bunları satanlar ve sokak satıcıları.

1375 PERSONEL KATILDI

Yerlikaya, 46 ilde gerçekleştirilen operasyonların Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinasyonunda 332 ekip, 1.375 asker, 1 kişinin katılımıyla gerçekleştirildiğini bildirdi. uçak ve 19 narkotik tespit ekibi. İl Emniyet Müdürlüğü, Şube Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlükleri ve İl Jandarma Komutanlığı'nda görev yapan köpekler olayın yaşandığını belirtti.

OPERASYONUN GERÇEKLEŞTİĞİ İLLER

Operasyon Malatya, Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa, Sakarya, Kars, Adana, İzmir, Batman, Kırklareli, Diyarbakır, Mersin, Antalya, Bursa, İstanbul, Edirne, Karaman, Tokat, Elazığ, Amasya, Osmaniye, Kocaeli, Konya, Samsun, Aydın, Tekirdağ, Çorum, Kırşehir, Balıkesir, Isparta, Hatay, Kayseri, Eskişehir, Kütahya, Sivas, Siirt, Muğla, Aksaray, Kahramanmaraş, Çanakkale, Manisa, Adıyaman, Kastamonu, Erzurum, Düzce ve Yalova illerinde gerçekleşti.

Kaynak: SON DAKİKA