2023'ün En Popüler Bebek İsimleri Belli Oldu: İşte En Çok Tercih Edilen Kız ve Erkek İsimleri 2023'ün En Popüler Bebek İsimleri Belli Oldu: İşte En Çok Tercih Edilen Kız ve Erkek İsimleri

Nez Demir'den Engin-Dilan Polat Açıklaması: Hayır, içeride Kur'an okuyor!


Dilan ve Engin Polat'ın avukatlarının geçtiğimiz günlerde "Engin Polat namaz kılmaya başladı, Dilan Polat da Kur'an okumaya başladı" açıklamalarının ardından Polat'ın eski ortağı Nez Demir'den zehirli açıklamalar geldi. Demir, "Hayır, kendi içinde namaz kılmaya başladı. Hayır içeride Kur'an okuyor. Elimi öptü ve aynı eli kocasına da öptürdü. Bunlar ne biçim konuşmalar? Arkadaşım ne yapmalıyız? Yaşadıklarımızın sebebi kim? "Bu insanlar..." dedi.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın Kasım ayı başında "kara para aklama" ve "vergi kaçakçılığı" suçlamasıyla tutuklanmasının ardından gözler diğer güzellik salonu sahiplerine çevrildi. Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya, Engin Polat'ın son dönemde namaza başladığını, Dilan Polat'ın da Kur'an okuduğunu söyledi. Ayrıca Kaya, Dilan Polat'ın kendisine elini silmemesini söylediğini ve Engin Polat'ın kendisini aynı yerden öpmesini istediğini iddia ederken, bu açıklamaları Dilan'ın eski sevgilisi Nez Demir'i kızdırdı.


Yaklaşık 3-4 yıl önce Dilan Polat'la iş birliği yapan Nez Demir, yaptığı sosyal medya açıklamalarıyla yeniden gündem oldu.

YAŞADIKLARIMIZIN SEBEPİ KİM?

Türkiye genelinde başlatılan soruşturmanın ardından mal varlıklarına el konulan Nez Demir, şunları söyledi: "Hayır, içeride namaz kılmaya başladı. Hayır, içeride Kur'an okuyor. Elimi öptü ve aynı eli kocasına da öptürdü. Bunlar ne biçim konuşmalar? Arkadaşım ne yapmalıyız? Yaşadıklarımızın sebebi kim? Bu insanlar... hayatlarımızı mahvettiler. Biri yere bakar ve kıyamet onu ayırır. Altınım ve altın kolyem ve kolyem. Yeter. Mütevazı yaşamak zor olmasa gerek.

Alkışlayalım mı?

Bu kadar insanı zan altında bırakmak, bu kadar insanın psikolojisini bozmak, bu kadar insanın işini aksatmak... Alkışlayalım mı? Kara para aklamanın ne olduğunu bilmiyorum. Bahis nedir bilmiyorum. Bu bağlantılı suçlarla hiçbir ilgimin olmadığını biliyorum. Kendimi biliyorum. Bu belirsizlik insanı çılgına çeviriyor. “Hesaplarım muhafazakar, seyahat yasağım var” dedi.(karar)

Editör: Haber Merkezi