Galatasaray Aslıhan Kılıç ve Eylül Akarçeşme'yi Kadrosuna Kattı Galatasaray Aslıhan Kılıç ve Eylül Akarçeşme'yi Kadrosuna Kattı

Adı bir dönem  Beşiktaş ile anılan Nice'in yıldızı Alexis Beka Beka, Magnan viyadüğünde intihara teşebbüs etti. Futbolcunun aşk acısı çektiği için böyle bir olaya kalkıştığı iddia ediliyor. Çok sayıda polis ve sağlık personeli olay yerine geldi.  Ünlü futbolcuyu ikna etmeye çabalıyorlar.

Fransız Ligue 1 takımlarından Nice'ın yıldızı Alexis Beka Beka, intihara teşebbüs etti. Fransa'da Magnan viyadüğünde aracından inen futbolcu bariyerlerin üstüne çıktı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi gönderildi.

İKNA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Fransanın  Ligue 1 ekiplerinden Nice'te top koşturan Alexis Beka Beka, Nice şehrinin kuzey batısında bulunan bir otoyol üzerindeki köprüye çıktı. Magnan viyadüğünden kendini oradan  atmakla tehdit eden futbolcuyu ikna etmek için olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri gitti. Kız arkadaşından ayrıldığı için intihar etme teşebbüsünde  bulunan genç oyuncuyu ikna çabaları sürüyor.

KIZ ARKADAŞINA ULAŞMAYA ÇALIŞIYORLAR

Nice, oyuncuyu ikna etmek adına olay yerine bir psikolog yolladı. Nice oyuncuları ise, Alexis Beka Beka'nın kız arkadaşına ulaşmaya çalışıyor.(Sondakika)

Editör: Haber Merkezi