Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı devirdi : 2-1 Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı devirdi : 2-1

Galatasaray'da Hakim Ziyech için şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Bu yaz transfer edilen ve son 2 lig maçında süre almayan yıldız oyuncu Hakim Ziyech, büyük bir maçla birlikte sahalara dönmeye hazırlanıyor.

HAKIM ZIYECH, BU YAZ TRANSFER EDİLDİ

Bu yaz transfer döneminin en formda takımlarından biri olan Galatasaray, Chelsea'den yıldız futbolcu Hakim Ziyech'i kiralık olarak kadrosuna katarak büyük bir yankı uyandırdı. Faslı yıldız, sarı-kırmızılı formayı giydiği süre içinde kalitesini göstermeyi başardı.

GERİ DÖNÜYOR! OKAN BURUK KARARINI VERDİ...

Antrenmanda hafif bir sakatlık yaşadığı için İstanbulspor ve MKE Ankaragücü maçlarında riske edilmeyen Hakim Ziyech için teknik patron Okan Buruk kararını verdi. Buruk, Faslı yıldıza Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Manchester United maçında forma şansı verme planları yapıyor.

GALATASARAY PERFORMANSI

Hakim Ziyech, Galatasaray'a geldiğinden bu zamana kadar sadece 3 resmi müsabakaya çıktı ve bu karşılaşmalardan yalnızca 2'sinde ilk 11'de yer aldı. Toplamda 176 dakika süre alan Faslı yıldız, takımına 1 gol ve 1 asistle katkı sağladı.

Yaşadığı hafif bir sakatlık sebebiyle son 2 lig maçında forma giyememişti. Okan buruk kararını verdi. Manchester United maçında sahada olması bekleniyor.(karar)

Editör: Haber Merkezi