Türk oyuncu Oktay Kaynarca, Milliyet Gazetesi'nden Ali Eyüboğlu'nun sorularını yanıtladığı bir röportajda, tanınmış isimlerle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Kaynarca'nın, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz", "Ben Bu Cihana Sığmazam", "Kurtlar Vadisi" gibi dizilerdeki performanslarıyla tanınan bir isim olması, hayranlarının ve medyanın dikkatini çekti.

Röportajda, Kaynarca'nın fikirleri ve tanımlamaları, özellikle rol arkadaşlarına yönelik ilgiyi artırdı. Necati Şaşmaz için "rol arkadaşım", Zara için "çok sevdiğim bir dostum", Ozan Akbaba için "çok sevdiğim kardeşim", Deniz Çakır için "çok iyi bir oyuncu, çok iyi bir insan" ve Özgü Namal için "deli dolu ama iyi bir kız" şeklinde ifadeler kullanan Kaynarca, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Özellikle, Necati Şaşmaz ile ilgili verdiği yanıt, birçok sosyal medya hesabı tarafından "En iyi rol arkadaşım Necati Şaşmaz" şeklinde aktarıldı. Ancak, bu ifadenin röportajda geçmediği belirtildi.

Ayrıca, Kaynarca'nın, yıllar sonra "Kurtlar Vadisi" dizisindeki "Polat Alemdar" karakterini canlandıran Necati Şaşmaz ile bir araya geleceği iddialarını yalanladığı da röportajda yer aldı. 

Hasan Can Kaya, 5 saatlik omuz ameliyatının ardından taburcu edildi Hasan Can Kaya, 5 saatlik omuz ameliyatının ardından taburcu edildi

Kaynak: Mynet