17 Ekim 2023 tarihinde İzmir'in Urla ilçesinde bir markette meydana gelen trajik bir olayda, 30 yaşındaki Semih Kenan Köse, "omuz atma" tartışması sırasında hayatını kaybetti. Köse'nin sevgilisi 27 yaşındaki Sibel Kabadayı, olayın dehşet dolu anlarını anlattı ve olayın sonucunda beyaz gömleğinin kana büründüğünü söyledi.

Olay, Ahmet Besim Uysal Caddesinde  Altıntaş Mahallesi'nde bir markette dün saat 19.30 sularında meydana geldi. İnşaat şirketi sahibi olan ve aynı zamanda bir kick boksçu olan Sercan Bavkır, alışveriş yaparken yanından geçen müteahhit Semih Kenan Köse ile "omuz atma" tartışmasına girdi. Bu tartışma çok kısa bir sürede yumruklu bir kavgaya dönüştü. İddialara göre, kavgaya Sercan Bavkır'ın yanındaki iki kardeşi eşlik etti.

Amasya'da yüz yıllık tarihi binada yangın çıktı! Amasya'da yüz yıllık tarihi binada yangın çıktı!

Kavganın şiddeti arttıkça Köse, eline geçirdiği içki şişesini kırdı ve Sercan Bavkır'a saldırdı. Bunun üzerine Sercan Bavkır, yanındaki bıçakla Köse ve yanındaki Sibel Kabadayı'yı göğsünden yaraladı. Köse, Urla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak yaşamını yitirdi. Sibel Kabadayı ise tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi. Sercan Bavkır ve kardeşleri Serkan Bavkır ile Taylan Bavkır, polis  görevlisine teslim olduktan sonra tutuklandı.

Kabadayı, olayın dehşet dolu anlarını şu şekilde anlattı: "O gün harika bir gün geçirmiştik. Tekneyle denizde dolaştık ve ardından alışveriş yapmak için mağazaya gittik. Kenan, içeri girerken çalışanlara 'Kolay gelsin' dedi. Üç kişiyle yan yana geldik, ancak onlar bize ters bir bakış attılar. Ardından kavga başladı ve elimizdeki alkol şişelerini kırarak kendimizi savunmaya çalıştık. Ne yazık ki, hiç kimse onları durduramadı. Beni saçımdan tutup sürüklediler, Kenan'ın beyaz gömleği kırmızıya boyandı. Ona yardım etmek için elimden geleni yaptım, ancak maalesef kalbine isabet eden tek bıçak darbesi sonucu hayatını kaybetti. Aynı kişi beni de göğsümden bıçakladı."

Bu olay, Urla ilçesinde yaşanan trajik bir olay olarak kayıtlara geçti ve hukuki süreç devam ediyor.(Halk)

Editör: Haber Merkezi