ORC Araştırma Şirketi'nin son anket sonuçlarına göre, Edirne'de CHP'nin elinde bulunan belediye başkanlığı, AKP'ye geçiyor gibi görünüyor. AKP'nin adayı Belgin İba %30,3 ile birinci sırada yer alırken, CHP'li Gencan Akın %23,7 ile üçüncü sırada bulunuyor. İkinci sırada ise %28,0 oy oranıyla İYİ Parti'nin adayı Hamdi Sedefçi bulunuyor.

İYİ Parti'de  Trabzon Ortahisar İlçe Yönetimi Düştü! İYİ Parti'de Trabzon Ortahisar İlçe Yönetimi Düştü!

ORC 5 ildeki anketini yayınladı: Edirne'den Kars'a işte son oy oranları - Resim: 1

Kars ilindeki ankette ise AKP'nin adayı Metin Özad %23,8 ile birinci sırada yer alırken, DEM'in adayı Savaş Dermen %21,5 ile ikinci, MHP'nin adayı Ötüken Sener %19,1 ile üçüncü, ve CHP'nin adayı Dindar Gültekin %15,1 ile dördüncü parti olarak belirlenmiş. Kararsızların oranı ise %9,5 olarak görünüyor.

ORC 5 ildeki anketini yayınladı: Edirne'den Kars'a işte son oy oranları - Resim: 2

Elazığ'da ise AKP'nin adayı Şahin Şerifoğulları %36,1 ile birinci sırada yer alırken, CHP'den Çağlar Duran %24,6 ile ikinci sırada bulunuyor. Yeniden Refah'ın adayı Faruk Septioğlu %11,9 ile üçüncü, MHP'nin adayı Murat Aygen %11,5 ile dördüncü olmuş. Kararsızların oranı %7,4, İYİ Parti'nin adayı Burak Özgül'ün ise %5,6 oy oranına sahip olduğu belirlenmiş.

ORC 5 ildeki anketini yayınladı: Edirne'den Kars'a işte son oy oranları - Resim: 3

Denizli'de CHP'nin adayı Nuri Çavuşoğlu %40,2 ile birinci sırada yer alırken, AKP'nin adayı Osman Zolan %38,2 ile ikinci sıradadır. Kararsızların oranı %9,8 iken, İYİ Parti %5,3, Yeniden Refah %1,8, DEM Parti %1,5, diğer partilere %1,6 oranında oy vermiş.

ORC 5 ildeki anketini yayınladı: Edirne'den Kars'a işte son oy oranları - Resim: 4

Son olarak, Çanakkale'de CHP'nin adayı Muharrem Erkek %34,2 oy oranı ile birinci sıradadır, İYİ Parti'nin adayı Burak Kunt %33,1 ile ikinci sırada yer alırken, AKP'nin adayı Jülide Askeroğlu %21,7 oy oranı ile üçüncü sıradadır. Kararsızların oranı %8,0 iken, diğer partilere oy oranı %3,0'dır.

ORC 5 ildeki anketini yayınladı: Edirne'den Kars'a işte son oy oranları - Resim: 5

Kaynak: Gerçek Gündem