Okullarda düzenlenecekk Cumhuriyet'in yüzüncü yıl kutlamalarının daha verimli ve etkin gerçekleştirilebilmesi sebebiyle 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönem ilk sınavları bir hafta sonraya ertelendi.

Milli Eğitim Bakanlığından tarafından yaptığı açıklamada, Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliğince okullarda yapılacak "sınav haftası" uygulamasında, birinci dönem ilk sınavların ekimin son haftası ile kasımın ilk haftası, birinci dönem ikinci sınavların aralığın son haftası ile ocağın ilk haftası, ikinci dönem ilk sınavların martın son haftası ile nisanın ilk haftası, ikinci dönem ikinci sınavların ise mayısın son haftası ile haziranın ilk haftası arasında yapılacağının planlandığı bildirdi.

2023-2024 eğitim öğretim yılına özgü olarak birinci dönem ilk sınav haftası tarihlerinde değişikliğe gidildiği belirtilen açıklamada, bakanlıkça illere yazı gönderildiği belirtti.

Milli Savunma Üniversitesi sınav sonuçları açıklandı! Milli Savunma Üniversitesi sınav sonuçları açıklandı!

"Okullarda gerçekleştirilen Cumhuriyetimizin yüzüncü yıl kutlamalarının daha verimli ve etkin bir şekilde gerçekleştirilebilmesi sebebiyle 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönem ilk sınavlarının tarihleri güncellenmiştir. Bu bağlamda 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönem ilk sınavları 30 Ekim-10 Kasım 2023 tarihleri aralığında, birinci dönem ikinci sınavları ise 25 Aralık 2023-5 Ocak 2024 tarihleri aralığında yapılacaktır." bilgisini paylaştı. (dünya)

Editör: Haber Merkezi