Osmaniye AK Parti İl Başkanı Alibekiroğlu Sağlık Sorunları Nedeniyle Görevinden İstifa Etti

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Servet Alibekiroğlu, sağlık sorunları sebebiyle görevinden istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Servet Alibekiroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılma kararı aldığını belirtti. Alibekiroğlu, il başkanlığı sürecinde Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ve genel merkezin desteğiyle görevi üstlendiğini ifade etti. Ancak son 1,5 aydır sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini ve genel merkezin süreci yakından takip ederek her zaman destek olduğunu dile getirdi.

Sağlık sorunları ve Osmaniye'deki seçim hazırlıkları etkisiyle görevinden ayrılma kararı aldığını belirten Alibekiroğlu, dün itibarıyla genel merkeze sunduğu dilekçe ile AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı görevinden affını talep ettiğini ifade etti. Alibekiroğlu, açıklamasında, "Doktor gözetiminde görevimi yerine getirmeye çalıştım. Ancak bu zor dönemde Osmaniye'deki seçim hazırlıkları ve sağlık sorunlarımın etkisiyle, görevimden ayrılma kararı almış bulunmaktayım" dedi.

AK Parti Samsun İl Yöneticilerinin Bulunduğu Araç Yayalara Çarptı: 2 Yaralı AK Parti Samsun İl Yöneticilerinin Bulunduğu Araç Yayalara Çarptı: 2 Yaralı

Alibekiroğlu'nun istifasıyla ilgili olarak genel merkezin ve partililerin tepkisi ve değerlendirmeleri henüz açıklanmazken, AK Parti Osmaniye İl Başkanlığı için yeni bir atama sürecinin başlaması bekleniyor.(Haberler.com)

Editör: Haber Merkezi