Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında Yılmaz, bayramların dayanışma ruhunun, birlik ve beraberliğimizin arttığı, milletimizin mazlumlara dostluk ve barışla sahip çıkma geleneğinin tüm dünyaya örnek olduğu, dini ve milli değerlerimizin kutsal bir maneviyatla güçlendiği günler olduğunu vurguladı.

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında Yılmaz, bu bayramda birlik, dayanışma ve sevdiklerimize sarılmanın önemini vurguladı. Vali Yılmaz mesajının devamında; "Anlamlı günlerde aile ve toplum olmanın değerini bilerek dargınlıklara son vermek, umut, sevgi ve hoşgörüyle kucaklaşmak ve bizi bir arada tutan milli ve manevi değerlerimizi huzur ve kardeşlik ortamında güçlendirmek gerekmektedir. Bir şairin mısralarında ifade ettiği gibi: Yollar uzun, yollar ince Yol kısalır aşk gelince Yat kurban ol, İsmailce Bıçak senden incinmesin.

Değerli Osmaniyeliler, inanıyorum ki bu bayramda daha da sıkı sarılacak, kaygılar ve sıkıntılar geri planda kalacak, sevgi, saygı ve hoşgörü güçlenecek, insan ilişkileri gelişecek ve umutlar canlanacak bir bayram geçireceğiz. Bu bayramda annelerimizi, babalarımızı, eşlerimizi, dostlarımızı hatırladığımız gibi, daima fedakarlıklarını hissettiğimiz aziz şehitlerimizin ailelerini, çocuklarını ve kahraman gazilerimizi hatırlayarak yanlarında olmalıyız. Valilik olarak, vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içinde geçirmelerini sağlamak amacıyla ilgili kamu kurum ve kuruluşları tarafından gerekli önlemler alınmıştır.

Üsküdar'da dün yaşanan şiddetli yağışlardan dolayı sitenin duvarı çöktü: 2 araç hasar gördü Üsküdar'da dün yaşanan şiddetli yağışlardan dolayı sitenin duvarı çöktü: 2 araç hasar gördü

Heyecanla beklediğimiz bayram sevincinin acıya dönüşmemesi için seyahat edecek olanlar başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızdan trafikte son derece dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına uymalarını bekliyoruz. Bu vesileyle, Kurban Bayramı'nın ülkemize ve Şehitler Diyarı Osmaniye'ye hayırlar getirmesini diliyorum. Başta siz değerli Osmaniyeliler olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyor, büyüklerimin ellerinden, evlatlarımızın gözlerinden öpüyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum," dedi.

 

Editör: Haber Merkezi