Trafik Tartışmasında Korkunç Son! Eşi ve Kızının Gözü Önünde Öldürüldü Trafik Tartışmasında Korkunç Son! Eşi ve Kızının Gözü Önünde Öldürüldü

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 25.09.1993 tarihinde Diyarbakır ili Yokuşlu Köyü kırsalında terör örgütü mensupları ile girilen silahlı çatışmada şehit olan Jandarma Komando Er Hasan Cilves’in Ailesini Hasanbeyli İlçesindeki evlerinde ziyaret etti. Ziyarette Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Hasanbeyli Kaymakamı Can Kurt, Hasanbeyli Belediye Başkanı Selahattin Denizoğlu da bulundu.

Ziyaret sırasında Şehidimizin Ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, Şehidin ailesine  Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.   Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Şehidimize Allah’tan rahmet dileyerek, “Aziz şehitlerimize olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Şehitlerimizin hatıralarını yaşatmak, ailelerinin yanında olmak hepimizin boynunun borcudur. Kapımız, gönlümüz şehitlerimizin ailelerine her daim açıktır. Şehidimize, Allah gani gani rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi