Sivas Gemerek'te Şiddetli Yağışlar Sonucu Bir Eve Yıldırım Düştü! Sivas Gemerek'te Şiddetli Yağışlar Sonucu Bir Eve Yıldırım Düştü!

Genel Başkan Özgür Özel Açıklama Yapıyor!

Genel Başkan Özgür Özel Seçim Zaferini Kutluyor!

Özgür Özel, seçim zaferinin ardından büyük bir gurur ve onur yaşadığını belirterek, "Hayatımın en büyük gurur ve onurunu yaşıyorum. Oy birliği ile hepinizin  gönülden desteklediği şekilde, bu onurlu görevi layığınca yerine getirdiğiniz için size teşekkür ediyorum. Bugün ilk tur sonuçlandıktan sonra, o daha önce pek az deneyimlenen ve 2 oy farkla 2. tura kalan seçim sonrası, oraya geleyim, Özgür Özel'in elini kaldırayım diyen, Adalet Yürüyüşünü başlatan sayın Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Özel, memleketin dört bir yanında Türk bayrağını sallayanlara, kadın işçilere, sputnikteki gazetecilere, Osman Kavala'ya, Selahattin Demirtaş'a selam gönderdi.

Atölyelerde ve tersanelerde çalışan mavi ve gri yakalılara, 81 il'den gelen Atatürk'ün savunucusu delegelere de merhaba dedi.

Aynı çatı altında bulunarak aynı siyaseti paylaşmanın büyük bir gurur olduğunu belirten Özgür Özel, partisinin Lozan Kahramanı İsmet İnönü'nün partisi olduğunu vurguladı.

Özel, "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleri olduklarını ifade etti.

Bugün sadece parti başkanı seçmeye gelmediklerini, Türkiye siyasetini hep beraber şekillendirmek için orada olduklarını söyleyen Özgür Özel, Gazi Mustafa Kemal önderliğindeki Sivas Kongresi'nin büyük dersler verdiğini belirtti.

CHP'nin 130 Milletvekili Birlikte Yola Çıkıyor!

"Bu salondan 130 milletvekilimizle el ele omuz omuza çıkıyorum. Kol kola, omuz omuza çıkıyorum. İmza sayıları çok konuşuldu. Ben seçim sonuçlarını sayın başkanım müsaade ederse 1366 delegemizi bana oy vermiş kabul ediyor, hepsine teşekkür ediyorum." dedi

Özgür Özel, zorlu bir süreci geride bıraktıklarını ve büyük bir travmanın ardından umutsuzluğu umuda dönüştürmeye inandıklarını vurguladı. Kendi adına hiçbir kırgınlık çıkarmayacağına söz vererek, süreçte istemeden kırdığı insanlardan özür diledi. Umudu yükseltmenin ve partiyi daha da güçlendirmenin önemine inandıklarını belirtti.

Son olarak, Cumhuriyet Halk Partisi'ni yeniden iktidar partisi yapma günü olduğunu vurgulayarak coşkulu kalabalığı selamladı.

Özgür Özel, Parti İçi Seferberliği Başlatıyor!

Özgür Özel, konuşmasının sonunda şu sözlerle seslendi: "Hep birlikte 5 ay sonraki yerel seçim sürecine odaklanacağız. Buradan 1,5 milyon üyemize diyorum ki biz Cumhuriyet'in 100. yılında yaşadığımız büyük üzüntüyü telafi etmek, yüzleri güldürmek, ikinci yüzyıla zaferle girmek için örgütümüzde yarından itibaren seferberlik ilan ediyorum. Durmayacağız, çalışacağız, omuz omuza çalışacağız. Elimizdeki belediyelerin tamamını yeniden kazanacak, yanlarına yenilerini ekleyecek ve hep birlikte büyük bir zaferi kazanacağız. Ben buna inanıyor ve bunun için sizlere güveniyorum. Kendi adıma iki sözü tutacağımı ifade ederek sözlerimi sonlandırıyorum. Örgüte verdiğim bütün sözleri tutacağım. Yarın sabah 9.30'da 81 il başkanımla yarınki PM sürecini görüşmek üzere toplantı koydum, kendilerini davet ediyorum."

Özgür Özel, partisinin önümüzdeki yerel seçimlere odaklanmak ve zaferi hedeflemek için örgütüyle birlikte çalışmaya kararlı olduğunu ifade etti.

Özgür Özel Cumhuriyet halk partisinde hançer yok, hançerleyecek kimsede yok! Ne Partide ne partililerde hançer olmaz! şeklinde de ifadelere yer verdi

(Hürriyet)

Editör: Haber Merkezi