CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın Tunceli'nin Nazimiye ilçesinde düzenlenecek olan Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in anma programına katılmak üzere bugün Elazığ'a geldi. Partililer tarafından karşılanan Özel, açıklamalarda bulundu.

Özel, "Biz siyasette Kamer Genç gibi dürüst, korkusuz ve söylediği sözü zamana bırakan ama hiçbir zaman haksız çıkmayan ilkeli siyasetimizle varız. Biz Kamer ağabeyimizle de, tüm CHP’lilerle de, Tunceli ve Elazığlılarla gurur duyuyoruz. Bundan sonra da hep birlikte olacağız." dedi.

Özgür Özel ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, "Sürekli polemik yapmak, kavga çıkarmak istiyor. Sürekli olmadık yalanlarla, iftiralarla partimizi bir araya getirmek istiyor. İstiyor ki kavga edelim.

Erdoğan bizim kavgamız yoksullukla, açlıkla, insanların düştüğü durumlarla." şeklinde konuştu. Erdoğan'ın "DEM" ifadesine de yanıt veren Özel, "Erdoğan; milletin derdi DEM değil, milletin derdi zam zam zam. DEM diye tutturmuş.

CHP ayrı bir parti, DEM ayrı bir partidir. Bize ziyarete geldiler, dedik ki 'Ne görüyorsanız burada. Açık açık gözünüzün önünde.’" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Erdoğan'a emeklilere zam çağrısı yaparak, "Önce sen zammı ver, emekliye en az bir asgari ücret ver. Ondan sonra gel bizimle uğraş." dedi.

Özgür Özel ayrıca Elazığ'da yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin de açıklamalarda bulunarak, "31 Mart’ta önemli bir başarı elde etmek istiyoruz. Elazığ’da 31 Mart için adayımız son derece çalışkan, son derece yakışıklı, Elazığ’a yakışır partimizin önceki dönem il başkanımıza sahip çıkmanızı istiyorum." dedi.

Elazığ Belediye Başkanlığı için aday gösterilen ismi de değerlendiren Özel, "Nisan ayında Elazığ Belediyesi’ne bir acı kahvenizi içmeye gelmek istiyorum.

Gültan Kışanak Cezaevinden Tahliye Edildi: "Özgürlüğe ve Barışa İhtiyacımız Var" Gültan Kışanak Cezaevinden Tahliye Edildi: "Özgürlüğe ve Barışa İhtiyacımız Var"

Belediyeyi kazanın, hep birlikte gelelim. Elazığ Belediyesi’ni bir partinin belediyesi olmaktan çıkartıp, Elazığ’ın belediyesi yapalım. O güne kadar hepinize başarılar diliyorum. Elazığ Belediyesi’ni kazanacağız ve tarih yazacağız." şeklinde konuştu.

Kaynak: cumhuriyet