2016 yılında Pelin Akil ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Anıl Altan ile evlendi. Ünlü çift Pelin Akil ve Anıl Altan evliliklerini iki çocukla taçlandırdı.

İDDİALAR MAGAZİN GÜNDEMİNDE YER ALDI

Sosyal medya üzerinden yaptıkları yayınlarla sıklıkla magazin gündemine giren ünlü çift, bu kez farklı bir şikayetle magazin gündemine girdi.



EVLİLİĞİNİZDE KRİZ YAŞADINIZ MI?
Yapılan suçlamalar şöyle; 7 yıl önce evlenen Pelin Akil ile Anıl Altan evlilik krizi yaşıyordu.

İDDİALARA CEVAP VEREN PAYLAŞIMLAR!

Bugün bir paylaşım yapan Anıl Altan suçlamalara yanıt verdi.


"SORUN YOK' MESAJI!

Çiftin romantik tatilinden fotoğrafları paylaşan Anıl Altan, "sorun yok" mesajı verdi.

2016 yılında Pelin Akil ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Anıl Altan ile evlendi. Pelin Akil ve Anıl Altan evliliklerini iki çocuk sahibi olarak taçlandırdılar. Şu anda tatilde olan Pelin Akil, fotoğrafına yapılan yorumlara sinirlendi. Pelin Akil, takipçisinin yorumuna öyle yanıt verdi ki...

Pelin Akil, 2016 yılında Anıl Altan ile evlendi ve 2019 yılında ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucağına aldı. Ailesiyle birlikte Lizbon'a tatile giden oyuncuyu bir takipçisi kızdırdı.




"ANNENİZ KAÇAR SONRA"

"Yaramazlık yapmayın kızlar, anneniz kaçar sonra. Allah Anıl'a sabır versin" yorumunu yaptı. Pekin Akil ise şöyle cevap verdi:

'KENDİMİ SALAN BİR KADIN DEĞİLİM'

"Kendini salan, saçını süpürge eden, her şeyini çocuklarına adayan bir kadın değilim. Çünkü kendimi seviyorum. İçimdeki küçük Pelin 'Ben de varım' diye çırpınıyor."

DESTEK MESAJI YAĞDI


Pelin Akil'in haddini aşan yorum yapan takipçisine verdiği yanıta diğer takipçiler de destek verdi. Takipçiler "Devam et Pelin" ve "Kesinlikle haklısın" yorumlarını yaptı.

Pelin Akil ile mutlu bir evliliği olan 2 çocuk babası Anıl Altan, "Onların büyümelerini izlemekten gurur duyuyorum. "Ona ilk kez sarıldığım günü hatırladığımda duygulanıyorum" dedi.


EŞİM, SEVGİLİM, ÇOCUKLARIMIN ANNESİ



Altan son olarak eşi Pelin Akil'in 37. yaş gününü kutladı. Oyuncu, paylaşımına şu notu ekledi:



"Canım Pelin'im (karım, sevgilim, çocuklarımın annesi bu ve daha fazla kimliklerden önce, bunların hepsinden ayrı olarak, güzel ve özel ruh "PELİN" olarak "SEN" olarak iyi ki doğmuşsun."


Nejat İşler: Yalnız Kalınca Ölümü Düşünüyorum Nejat İşler: Yalnız Kalınca Ölümü Düşünüyorum


"Bu fotoğraflara, henüz bırakamadığım anlara, hatırladığım ve hatırlayamadığım tüm anılara baktığımda, doğduğun için çok mutluyum, ben' Doğduğun için mutluyum. Doğduğum için mutluyum ve tüm bu anıları seninle yaşadığım ve yeniden yaşadığım için mutluyum."


"Seni seviyorum canım. Bunlardan daha güzel anılar biriktirdiğimiz, hayallerinin gerçekleştiği, büyüdüğün, güçlü bir kadın, süper bir anne, güzel bir eş, bebeğim olduğun güzel yılların olsun.. ."

Kaynak: SABAH