Konvoy Geçerken Konuşmak Bile Yasak: Bir Çocuk Gözaltına Alındı Konvoy Geçerken Konuşmak Bile Yasak: Bir Çocuk Gözaltına Alındı

Pendik'te Hafriyat Kamyonu Bariyerleri Aşarak Yola Devrildi: 1 Yaralı

Pendik'te Tevfik İleri Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir hafriyat kamyonu bariyerleri aşarak alt yola devrildi. Kazada, sürücü yaralanırken, kamyonun devrildiği esnada yoldan herhangi bir aracın geçmemesi muhtemel bir faciayı önledi.

Kaza, saat 17.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Kamil A. yönetimindeki kum ve taş yüklü hafriyat kamyonu, virajı döndüğü esnada sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyerleri aştı. Kamyon, alt yola devrilerek ters durdu. Kazada yaralanan sürücü, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, güvenlik önlemleri alarak bölgeyi kontrol altına aldı. Kamyonun devrildiği esnada yoldan başka araç geçmemesi, olası bir faciayı önledi. Kaza nedeniyle bir süreliğine trafiğe kapanan yol, yapılan müdahalenin ardından normale döndü.

Kazayla ilgili olarak görgü tanıklarından Ali Sefer, "Biz buraya geldik, kamyon kaymış, bariyerlere vurmuş, sonra da ters yatmış" şeklinde ifade etti.(Haberler.net)

Editör: Haber Merkezi