Türkiye İsrail'le ticaretini tamamen durdurma kararı aldı Türkiye İsrail'le ticaretini tamamen durdurma kararı aldı

Puff Daddy'e Yeni Bir Cinsel Saldırı Davası: 1991 Olayı Yeniden Gündemde!

Ünlü rapçi Puff Daddy, şimdi de Kaliforniyalı bir kadının 1991 yılında yaşadığını iddia ettiği cinsel saldırı suçlamalarıyla karşı karşıya. Kadın, rapçinin kendisini uyuşturucuyla kandırdığını, taciz ettiğini ve cinsel saldırı anını kayda aldığını iddia ederek dava açtı.

BBC'nin elde ettiği şikayet dilekçesine göre, cinsel saldırının Combs ile bir randevuda gerçekleştiği belirtiliyor. Rapçi, geçtiğimiz günlerde eski partneri Cassandra "Cassie" Ventura'nın cinsel saldırı suçlamasıyla mahkeme dışında uzlaşmıştı.

Puff Daddy'nin temsilcisi, son suçlamaların "uydurma ve güvenilmez" olduğunu belirterek, "Bu tamamen para elde etme çabası, başka bir şey değil" dedi.

Şikayet dilekçesine göre, kadın olan Joi Dickerson-Neal, Puff Daddy ile tanışıklıklarının aracılığıyla Combs ile iletişim kurduğunu ifade etti. Neal, 1991 yılında Combs ile New York'taki bir restoranda buluştuğunu ve Combs'un kendisini uyuşturucu ile etkisiz hale getirip cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etti. Ayrıca, rapçinin saldırı anını kaydedip başkalarına izlettiğini öğrendiğini belirtti.

Şikayetin ardında bıraktığı izlerle hayatının alt üst olduğunu savunan Neal, olayın ardından psikolojisinin bozulduğunu ve üniversite öğrenimini bıraktığını iddia etti.

Dava, New York eyaletinde zaman aşımına girdikten sonra bile tecavüz kurbanlarının dava açabilmesine izin veren yasal süre sınırlamasının bir gün önce sona ermesinden hemen önce açıldı. Neal'in avukatı Jonathan Goldhirsch, "Müvekkilimiz Combs'ın yıllar önce yarattığı hasardan kurtulamadı" derken, Combs'un avukatı ise "32 yıllık hikayesi uydurma ve inanılır değil" şeklinde konuştu.(Halk)

Editör: Haber Merkezi