La Liga'nın 32. haftasında Real Madrid ile Barcelona arasındaki derbi mücadelesi nefesleri kesti. Barcelona, maça hızlı bir golle başladı ve Christensen'in 5. dakikadaki golüyle öne geçti. Ancak ev sahibi takım Real Madrid, Vinicius'un penaltı golüyle hemen karşılık vererek ilk yarıyı 1-1'lik eşitlikle tamamladı.

Beşiktaş Emlakjet Başantrenörü Dusan Alimpijevic: 'İzlerken Gerçekten Çok Keyif Aldım!' Beşiktaş Emlakjet Başantrenörü Dusan Alimpijevic: 'İzlerken Gerçekten Çok Keyif Aldım!'

İkinci yarıda Barcelona, Fermin Lopez'in golüyle tekrar öne geçti ve skoru 2-1 yaptı. Ancak Real Madrid, hızlı bir şekilde cevap verdi. Lucas Vazquez'in golüyle bir kez daha beraberliği sağladı ve skoru 2-2'ye getirdi. Maçın sonlarına doğru oyuna dahil olan Brahim Diaz'in asistiyle Lucas Vazquez'in attığı gol, Real Madrid'i 3-2'lik bir üstünlüğe taşıdı.

Bu sonuçla Real Madrid, El Clasico'yu 3-2 kazanarak puanını 81'e yükseltti. Barcelona ise 70 puanda kaldı. Bu heyecan dolu mücadele, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Kaynak: karar