Real Madrid'den Arda Güler Tartışmalarına Son Nokta

Real Madrid'in sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettiği ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulamayan milli futbolcu Arda Güler hakkındaki transfer söylentilerine Madrid ekibi son noktayı koydu. İspanyol ekibinin, genç futbolcuyu ara transfer döneminde başka bir takıma kiralama gibi bir düşüncesi olmadığı iddia edildi.

Göztepe yeniden Süper Lig'de Göztepe yeniden Süper Lig'de

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, sezon başında geçirdiği sakatlıklarla gündeme gelmiş ve bazı dedikodular ortaya atılmıştı. Ancak Madrid ekibi, genç futbolcunun geleceği konusunda net bir duruş sergiledi. İspanyol basınına göre, Real Madrid, Arda Güler'i ara transfer döneminde başka bir kulübe kiralama kararı almamış durumda.

Futbolcunun basın toplantısında da belirttiği gibi, Arda Güler rekabet için hazır olduğunu ifade etmiş ve kulüp başkanıyla yapılan görüşmelerde böyle bir transfer opsiyonunun olmadığını belirtmişti. Özellikle İspanyol basınının, devre arasında Fenerbahçe'ye kiralanabileceği iddiaları da Madrid ekibince yalanlandı.

AS haberine göre, Real Madrid, Arda Güler'in sakatlığını atlatmasının ardından genç oyuncudan faydalanmaya hazır olduğunu belirtti. Bu açıklama, Arda Güler'in Madrid ekibindeki geleceği konusundaki spekülasyonlara son noktayı koydu.(Karar)

Editör: Haber Merkezi