Beşiktaşlı Al-Musrati'den taraftara özür mesajı Beşiktaşlı Al-Musrati'den taraftara özür mesajı

Üç büyüklerin maçı kazanma merkezli futbol oynadıklarını söyleyen Dilmen "İsmail hoca, Şenol hoca ve Okan hoca da 1-0 olsun bizim olsun diye oynuyor bütün müsabakaları. Bunun nedeni maç temposu arttıkça sadece kazanmak istiyorlar, bu da normal" diye belirtti.

Galatasaray'ın artık çok zor mağlubiyet alacağını düşündüğünü söyleyen duayen spor adamı "İstatistiklerde görüyoruz 10 maçta, 20 maçta kaybetmiyorlar diye. Kime kaybedecekler ki zaten! En kötü böyle oynayabilirdi zaten Galatasaray, onda da galibiyet aldılar. Ligin altındakilerle üstündekiler arasında bu sezon tarihi fark olur, en az 15-20 puan fark bekliyorum ben sezon sonunda" dedi.

Mehmet Ekşi'nin açıklamalarını da değerlendiren Rıdvan Dilmen "u ligin play-off, play-out oynatmaktan başka yolu yok. Yüzde 90 da doğru görüyorum bu öneriyi. Geçen sezonlarda da öyleydi, bu sezon daha fazla öyle olacak. İzleyiciler kaçıyor, bugünkü tip maçlara para vermek istemiyorlar. 3-4 yıl geçici olarak bu yapılabilir çünkü siklet farkları çok doğdu. Taraftar yılda 2-3 derbi izleyeceğim diye bu maçlara para harcamak istemeyebilir" şeklinde sözlerini bitirdi.

Editör: Haber Merkezi