Trendyol Süper Lig'in 22. maçında İstanbulspor'u 3-1 mağlup eden Galatasaray, puanını 57'ye çıkararak haftayı lig lideri Fenerbahçe'nin ardından ikinci sırada tamamladı.

Galatasaray'da takım yapılanmasına giden yol değişti. Galatasaray'in kadroya bir sol bek ve bir orta saha oyuncusunu transfer etmesiyle sürpriz bir ayrılış yaşanacak.



BOEY, BAYERN MÜNİH İLE ANLAŞTI

Alman kulübü Bayern Münih, Galatasaray'ın Fransız futbolcusu Sacha Boey ile transfer görüşmelerinde anlaşmaya vardı. Alman ekibi oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Futbolcu, Galatasaray yönetimine katılmak istediğini de açıkladı.

Bursa'da Galatasaray ve Fenerbahçeli Taraftarlar Arasında Taş ve Sopalı Kavga: 3 Gözaltı Bursa'da Galatasaray ve Fenerbahçeli Taraftarlar Arasında Taş ve Sopalı Kavga: 3 Gözaltı



REKOR BİR BONSERVİSLE AYRILACAK

Ayrıca Galatasaray ile Alman ekibi arasındaki görüşmelerde de sona gelindi. Transferin kısa sürede resmiyet kazanması bekleniyor ve bu transferden Giallorossi takımı 20 ila 25 milyon euro arasında bir miktar kazanacak.

GALATASARAY’A EN ÇOK BONSERVİS KAZANDIRAN İSİM OLACAK

Transferin gerçekleşmesi halinde Boey, Badou Ndiaye'nin 2017-2018 sezonundaki 16 milyon Euro'luk transfer rekorunu kırarak Galatasaray tarihine geçecek.

ALMANYA'YA GİDİYOR

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Boey, bugün Almanya'ya giderek Alman milli takımı için sağlık kontrolünden geçecek. Boey'i taşıyan özel uçak saat 12.30'da hareket edecek ve saat 15.00'te Almanya'da olacak.

GALATASARAY'DA BOEY YARIŞI

Galatasaray, 2021 yaz transfer döneminde Fransız ekibi Rennes'ten Sacha Boey'i 1,5 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. Okan Buruk'un şehzadeleri arasında Transfermarkt'a göre piyasa değeri 22 milyon euro olan 23 yaşındaki Boey de vardı. Buruk'un ilk 11'deki değişmez ismi Boey, bu sezon Giallorossi formasıyla 29 maça çıktı ve 2 gol kaydetti.

Kaynak: TV100