Yaşanan hadise, dün akşamüstü saat 17.00 sularında Sancaktepe Hilal Mahallesi Karşıyaka Caddesi üzerinde meydana geldi. Sokakta hep beraber oynayan 11 yaşındaki Batuhan Sağın, 9 yaşındaki Baran ve 7 yaşındaki Berat  kardeşlerden saat 17.00'den sonra bir daha haber alınamadı. Ailesi hemen polise giderek kayıp başvurusu yaptılar. Mahalle sakinleri ve aile yakınları bölgede kayıp 3 çocuğu bulmak için adeta seferber oldu. Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri kayıp çocuklara ulaşmak için çalışma başlattı. 

EVLERİNİN ÖNÜNDEN GEÇERKEN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDILAR

AKP’nin 1 Mayıs Korkusu: Taksim Meydanı’nda Bariyer Önlemi AKP’nin 1 Mayıs Korkusu: Taksim Meydanı’nda Bariyer Önlemi

Dünden beri haber alınamayan 3 erkek kardeşin kaybolmadan önce caddede koştuğu anlar güvenlik kameralarında görüntülendi. Kameralardaki görüntülerde çocukların evlerinin önünden eğilerek, hızla koştuğu gözlemlendi.

"GÖRÜNTÜDE AŞAĞILARA GİDİYORLAR 3 KARDEŞ BERABER. O SAATTEN SONRA GÖREMİYORUZ"

3 çocuğu kaybolan baba Ayvaz Sağın, "3 tane çocuğum var. Çocuklarım dün akşamüstü saat 17.30 sıralarında buradan aşağı doğru gitmişler. O saatten sonra geriye dönmüyorlar. Yani gelmiyorlar. O yüzden arıyoruz. İnşallah bulunucaklar. Görüntüde aşağılara gidiyorlar 3 kardeş beraber. O saatten sonra göremiyoruz. Bulamadık yani. Hiçbir iz de yok. Arıyoruz ama gören duyan hiç kimse yok. Şüphelendiğim hiçbir şey yok. Herkes sabahtan beri arıyor kadınlar bile. Bir tanesi görüp benzetse diyeceğiz ki. Gördüler benzettiler oldu ama o öyle de arayan olmadı. Daha önce hiç böyle bir kaybolma olayı olmadı. Zaten öğrenciler, bugün okula gitmedikleri için müdürleri de aradı. Müdürlerine de ilettik. Muhtarların hepsine bilgi verdik ama bir sonuç yok. 24 saati geçti şu an. 27-28 saate geldi. Ama bir sonuç alamadık. İnşallah buluruz. tek umudumuz bu zaten" diyerek çocukların bulunmasını dört gözle bekliyor. (DHA)

Editör: Haber Merkezi