İstanbul'un Sarıyer ilçesi Ayazağa Mahallesi Hadım Koru Yolu Caddesi üzerindeki bir barda saat 23.30 sıralarında silahlı çatışma çıktı. İddiaya göre iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Daha sonra bardan ayrılan katılımcılar silahlı saldırıya uğradı. Türk vatandaşı ve İsveç vatandaşı olduğu sanılan Mazlum Ayrancı (35) olay yerinde hayatını kaybederken, Umut Koyuncu (33) ise kurşunla bacağından yaralandı. Saldırıya karışan 3 şüpheli ise kaçtı.

Ankara'da Kadına Yönelik Şiddet Ankara'da Kadına Yönelik Şiddet


İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eve gelen ekipler, olay yerinde güvenlik önlemi alarak inceleme başlattı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde vurulan Mazlum Ayrancı'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Bacağından darbe alan Umut Koyuncu, Seyrantepe Hamidiye Etfal hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

8 ADET BOŞ KOVAN

Polisin yaptığı incelemelerde olay yerinde 1 adet ateşli silah ve 8 adet boş kovan ele geçirildi. Şüphelilere ait olduğu tespit edilen araçta detaylı inceleme yapıldı. Yapılan incelemelerin ardından Mazlum Ayrancı'nın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi. Polisin, olaya karıştığı belirlenen Türk ve İsveç uyruklu 3 şüpheliyi yakalamak için operasyon başlattığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: karar