Nejat İşler: Yalnız Kalınca Ölümü Düşünüyorum Nejat İşler: Yalnız Kalınca Ölümü Düşünüyorum

Önceki gün saat 01.00 sıralarında Beşiktaş Köyiçi'ndeki bir eğlence mekanında eşi Meltem Taş ile eğlenen şarkıcı Atilla Taş'ın, çevredekileri rahatsız etmesi üzerine dışarı çıkarıldığı bildirildi.

Taş'ın operatörlerle tartışmasının ardından olay yerine Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı "yunus" adı verilen motorlu polis ekipleri geldi.

Atilla ve Meltem Taş, emniyetteki işlemlerinin ardından "polise direnme", "saldırı" ve "hakaret" suçlarından adliyeye sevk edildi. Atilla Taş tutuklanarak cezaevine gönderilirken, eşi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan Atilla Taş'ın, tutuklama kararını dinledikten sonra mahkemede baygınlık geçirdiği ortaya çıktı.



'POLİSE DİRENİŞ YAPTIĞI İÇİN TUTUKLANDI'

Bir vatandaşın kaydettiği görüntülerde, eğlence mekanından çıkarıldıktan sonra polis ekiplerinin geldiği ve Taş'ın elleri kelepçeli olarak yerde otururken görevlilere hakaret ettiği belirtiliyor.

Ayrıca bir vatandaşın eşini sakinleştirmeye çalıştığı ve eşini götürdükleri kaydedildi. Bir süre sonra kamera Atilla Taş'ın tutuklandığını kaydetti.

Tutuklama Emrinin Ardından Başarısız Oldu

Öte yandan Atilla Taş'ın, tutuklama kararını dinledikten sonra mahkemede baygınlık geçirdiği ortaya çıktı. Taş'ın uyanmasının ardından polis ekipleri nezaretinde Silivri'deki Marmara Cezaevi'ne gönderildiği öğrenildi.

Kaynak: KARAR