SEÇİME RAMAK KALA

    7 Mayıs Pazar günü Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde Cumhuriyet Halk Partisi tarafından sandık görevlileri için son konferans gerçekleştirildi. Konferans salonunda bulunan gerek milletvekilleri gerekse sandık görevlileri seçim sürecini sıcağı sıcağına devamlı olarak sahalardan izleyeceklerini ve tek bir oy kaybına dahi izin vermeyeceklerini dile getir.

  Konferans, Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardan’ın konuşmasıyla başladı ve ardından İstiklal Marşı ile saygı duruşu gerçekleştirildi. Seçime son bir hafta kala çalışmaların daha çok sıklaştığı bu konferansta Cumhuriyet Halk Partisi Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel ve Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar konuşma yaptı.

ONURSAL ADIGÜZEL’DEN SEÇİME DAİR AÇIKLAMALAR;

‘’Sözüme Sayın Genel Başkanımızın sizlere ilettiği selamları ve bol kaplaeri ile başlamak isterim. Kadınlarımız ve gençlerimiz sahaya inerek işe ellerini attılarsa bu iş tamamdır, iktidar geliyor demektir. Sevgili Adanalı kardeşlerim, karanlık bir gecenin şafağındayız. Seyhan’da tek bir sandığı bile boş bırakmayacağız ve hiçbir usulsüzlüğe izin vermeyeceğiz. Unutmayın ki bu bir genel seçim değil. Bu bir referandum. Ya biz kazanıp daha güzel yarınlara omuz omuza uyanacağız ya da ülkeyi peşkeş çeken sarayın tek adamı kazanacak. Bizlerin birlikteliği, enerjisi, umudu ve kadrosuyla Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapacağız.’’

 Onursal Adıgüzel’in ardından Zeydan Karalar, seçimle ilgili konuşmalarına başlamadan evvel Milliyetçi Hareket Partisi’nden kendi bünyeleri Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçen Murat Karabatan’ın rozet takma törenini gerçekleştirdi.

ZEYDAN KARALAR’DAN SEÇİME DAİR AÇIKLAMLAR

‘’ Yeniden birlikteyiz, ölünceye dek birlikte olacağız kardeşlerim. Sizlere güvenim sonsuz, 47 yıldır sizlerleyim ve ömrüm yettikçe de sizlerle olmaya devam edeceğim. Kendimizi küçümsemeyelim, görevimizin öneminin farkında olalım. Bu partinin tabanı sizlersiniz. Ve sizlerin bu büyük çabası takdire şayandır. Biz hep beraber inandığımız parti uğruna emek vermeye devam edeceğiz. Doğru sözleri sık sık tekrar etmek onun etkisini arttırır. Aynı şekilde yalanın da öyle. Biz söylenen yalanlar karşısında doğruyu üstüne basa basa yinelemeye devam edeceğiz. Sizler sandık başlarındayken bizler de arkanızda dağ gibi destek olarak duracağız. Her ilimizde seçim izlenim kontrolü adına ayrıca sistemler de kuruyoruz.

Yaşanılacak her türlü olumsuz olaya karşın ayakta ve birlikte duracağız. Ha unutmadan olur ya trafoya kedi kaçabilir, biz jeneratörlerimizle orada nöbet bekliyor olacağız. Bu seçim 100 yılda bir gelen bir fırsat. Bu fırsatı çok iyi değerlendirmemiz lazım. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı olduktan sonra ona güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalara devam edeceğiz. Bu seçim duygusal yaklaşacağımız bir seçim değildir, realist olmak zorundayız. Gençlerin arasında dönen sohbetlerde geçiyor ya hani bana bakan yok, sana belediye baksın diye. Size söz ben size bakacağım. Adana zenginleşecek, size söz yine bahar gelecek.’’

HABER: Güliz ALPAĞU

Osmaniye'de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı! Osmaniye'de 19 Mayıs coşkuyla kutlandı!

KAMERA: Cumali KIZGIN

Editör: Haber Merkezi