Burası İspanya değil Artvin Burası İspanya değil Artvin

"Sedat Peker'den Cumhuriyet'in 100. Yıl Mesajı: Times Meydanı'nda Yankılandı"

Organize suç örgütü lideri olarak bilinen ve sık sık gündem yaratan Sedat Peker, bu sefer Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlaması için özel bir mesajla dikkat çekti. Peker, hakkında 'dijital tecrit' kararı alınmış bir isim olmasına rağmen, mesajını ABD'nin New York şehrindeki Times Meydanı'nda büyük bir ekranda paylaştı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) yaşayan ve organize suç örgütü lideri olarak aranan Sedat Peker'in Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü için paylaştığı mesaj, büyük ilgi gördü. Mesajın içeriğinde, "Dünya Türklüğünün son gökbörüsü Reis Sedat Peker" ve "Benim bütün hayatım tartışmaya açık olsa da namus, şeref ve Atatürk sevgim tartışmaya açık değildir ve bu konuda çok ama çok iddialıyım" ifadeleri yer aldı.

Sedat Peker, bu özel mesajın Times Meydanı'nda dev bir ekranda görüntülenmesinin ardından, bu anları kendi sosyal medya hesabından da paylaştı. Bu gelişme, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı ve Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü kutlamaları sırasında dikkatleri üzerine çekti.(Karar)

Editör: Haber Merkezi