TBMM arşivlerinden 23 Nisan'a ait çok özel görüntüler yayımlandı! TBMM arşivlerinden 23 Nisan'a ait çok özel görüntüler yayımlandı!

 Şehidimiz için Kadirli Asri Mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Osmaniye Milletvekilleri Derya Yanık, Seydi Gülsoy ve Dr. Asu Kaya, 6. Kolordu Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Nihat Ergün,12'nci Komando Tugay Komutanlığı Komutan Vekili ve Garnizon Komutanı Piyade Komando Albay Turgut Muhammet Çalışkanlar, Kadirli Kaymakamı Vehbi Bakır, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan İlçe ve Belde Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, Şehitlerimizin Yakınları, Gazilerimiz ve vatandaşlar katıldı.

    İl Müftüsü Ali Çakmak tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehidimiz Ulaştırma Sözleşmeli Er Ömer Cinkara'nın cenazesi Kadirli Şehitliğine defnedildi. Şehidimizin tabutu üzerine sarılı olan Türk Bayrağı Vali Dr. Erdinç Yılmaz tarafından Şehidimizin ailesine teslim edildi.

  Cenaze töreninin ardından, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları, şehidimizin ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini ilettiler.

Editör: Haber Merkezi