Şarkıcı Selim Gülgören, Kadıköy'de bazı kişilerin Ramazan ayında içki şişeleriyle dolaştığını iddia ederek tepki gösterdi. Gülgören, "Şu anda Kadıköy’deyim, herkesin elinde içki şişeleri sokaklarda geziyorlar. Ramazan’da birazcık saygı duyacaksın. Orucunu tutacaksın, tutmuyorsan ve inanmıyorsan da saygı duyacaksın. Özgürlük demek saygısızlık demek değildir” dedi.

Yargı ekibi finali seyircisiyle izleyecek Yargı ekibi finali seyircisiyle izleyecek

Selim Gülgören, Instagram hesabından yayınladığı video ile Ramazan ayında alkol tüketen gençlere tepki gösterdi. Kadıköy'de doğup büyüdüğünü ve hayatı boyunca Ramazan ayında içki şişesiyle sokaklarda gezip dolaşmadığını belirten Gülgören, gençlere çağrıda bulundu. "Ramazan'da birazcık saygı duyacaksın. Orucunu tutacaksın, tutmuyorsan ve inanmıyorsan da saygı duyacaksın. Özgürlük demek saygısızlık demek değildir" dedi.

Ayrıca, gençlerin ailelerine de seslenen Gülgören, "Sizin aileleriniz, büyükleriniz hiç demiyor mu 'Bu ülkede Müslümanlar çoğunlukta, onların Ramazan ayları önemli. Onların gözüne soka soka içki içmeyin, gidin mekanda için' diye. Yapmayın Allah aşkına ya. Burayı iyice Amerika'ya çevirmeye çalışıyorsunuz ama olmaz" dedi.

Kaynak: cumhuriyet