Ajda Pekkan stadyumda vereceği ilk konserine hazırlanıyor Ajda Pekkan stadyumda vereceği ilk konserine hazırlanıyor

Manavgat Belediyesinin 12-15 Ekim tarihleri aralığında düzenlediği "Side Gastro Caz Festivali"nde, ünlü şefler Memet Özer, Tolga Kamiloğlu, Yağız İzgül, Oğul Türkkan, Türev Uludağ, Hazer Amani, Zafiris Thelogos ve Ahmet Güzelyağdöken söyleşi programlarına katılım sağladı.

Side Kültür Evi'nde düzenlenen etkinlikte, ünlü şeflerin lezzet sunumlarının da yer aldı. Yemeklerin tarihi ve kültürel yapısı hakkında da bilgi de verildi.

Side Antik Kenti'nin tarihi bir atmosferde Apollon Tapınağı'nın bulunduğu bölgede caz camiyasının ünlü isimleri ise sanatseverlerle buluştu.

Konser kapsamında, Tolga Bilgin, Emin Fındıkoğlu, Aleksandr Bozhenko, Daniele Gorgone, Şenova Ülker, Serhan Erkol, Çağdaş Oruç, Kuzey Aktuğ, Turgut Alp Bekoğlu, Ferit Odman ve Kerem Görsev gibi caz sanatçıları sahneye çıktı.

Festival, caz sanatçısı Fatih Erkoç'un kapanış konseriyle sonlandırıldı.

Manavgat Belediye Başkanı olan Şükrü Sözen, etkinlik ve festivallere ev sahipliği yapan Side'de tarihi mekanın ortaya çıkarılması için ciddi bir kentsel dönüşüm çalışmasının yapıldığını belirtti.

Bölgenin büyük emekler sonucunda bu hale getirildiğini ifade eden Sözen, Side'nin dünya çapında tanınan bir yer olmasının mutluluğunu yaşadıklarının altını çizdi. (cumhuriyet)

Editör: Haber Merkezi