Brezilya'nın Rio Grande do Sul Eyaletinde Şiddetli Yağışlar Sel Felaketine Yol Açtı: 8 Ölü, 21 Kişi Kayıp Brezilya'nın Rio Grande do Sul Eyaletinde Şiddetli Yağışlar Sel Felaketine Yol Açtı: 8 Ölü, 21 Kişi Kayıp

Singapur'da 56 bin koronavirüs vakası: maske kullanılması önerildi

Singapur Sağlık Bakanlığı, aralık ayının ilk haftasında yüzde 75 artışla 56 bin 43 kişide Kovid-19 vakasının tespit edildiğini ve maske kullanımının önerildiğini duyurdu.

The Straits Times'ın haberine göre Sağlık Bakanlığı, 3-9 Aralık tarihleri ​​arasında toplam 56.043 kişiye koronavirüs (Covid-19) tanısı konduğunu, %75 artışla 32.000 yeni vakanın kaydedildiğini bildirdi.

Toplu alanlarda ve risk grubundaki kişilerin çevresinde maske kullanılmasını öneren Bakanlık, 19 Aralık'tan itibaren vakaların günlük olarak açıklanacağını duyurdu.

Hastanede tedavi gören Kovid-19 hastaları için hastane kapasitesinin artırılacağını söyleyen Singapur Sağlık Bakanlığı, geçen hafta toplam 23 Kovid-19 hastasının yoğun bakıma kabul edildiğini ve bu yılın en yüksek haftalık ortalamasının olduğunu bildirdi.

Bakanlık ayrıca turistlere havalimanında maske takmaları ve gerekirse hastaneye gidebilmek için seyahat sigortası yaptırmaları konusunda da uyarıda bulundu.(Haberglobal)

Editör: Haber Merkezi