Seçil Erzan Hakkında Yeni İddianame: Mağdur Sayısı 26'ya İstenen Ceza 275 Yıla Yükseldi Seçil Erzan Hakkında Yeni İddianame: Mağdur Sayısı 26'ya İstenen Ceza 275 Yıla Yükseldi

Sırbistan, Türkiye'den IML Etiket Üreten Matbaa Firmaları Arıyor

Sırbistan, Türkiye'deki matbaa firmalarına IML etiket üretimi için iş fırsatları sunuyor. Enjeksiyon kalıplama endüstrisinde büyük bir rol oynayan Sırp firma, TurkishExporter B2B platformunda yayınladığı ilanla, IML etiket ithal edeceğini duyurdu.

IML, "in mould labelling" ifadesinin kısaltması olup, baskıda kullanılacak etiketin enjeksiyon kalıbının içerisine plastik ambalaja gömüldüğü bir etiketleme tekniğini ifade eder. Her geçen gün daha fazla işletme tarafından tercih edilen bu teknik, Sırp firmayı Türk matbaa firmalarına yönlendirdi.

Sırp firması, TurkishExporter üzerinden yayınladığı ilanla Türk matbaa firmalarını IML etiket üretimi konusunda işbirliğine davet ediyor. İlanı değerlendirmek isteyen Türk üreticiler, Forie platformunda basic üyelik başlatarak ithalatçı firmanın detaylarına ulaşabilirler.

Ayrıca, Sırbistan pazarına ihracat yapmayı düşünen Türk üreticiler ve ihracat şirketleri için yeni bir ticari istihbarat kaynağı olan "Forie Databank" hizmete girmiş durumda. Bu kaynak, sektör fark etmeksizin Sırbistan'da yer alan ithalatçılara, toptancılara ve mağaza şirketlerine ulaşma imkanı sunmaktadır. Sırbistan pazarını keşfetmek isteyenler için önemli bir kaynak olan Forie, ticaret olanaklarını artırmayı hedefliyor.(dünya)

Editör: Haber Merkezi