RİZE'de çalıştığı otomotiv atölyesinde sosyal medya uygulaması TikTok'ta paylaşmak üzere video kaydetmek isteyen Osman Nuri Özer (34), pantolonuna kolonya döküp çakmağı yakarak alev aldı.

Özer'i çevreleyen alevler, arkadaşlarının fırçayla müdahalesiyle söndürülürken, o anlar kameraya yansıdı. Özer, "Komedi videosu çekmeye çalışırken bir anda olay kontrolümüz dışına çıktı. Bir daha kesinlikle böyle bir şey yaşamayacağım" dedi.

Sosyal hesaplarında yayınladığı mizahi videolarıyla kentte tanınan Osman Nuri Özer, çalıştığı otomobil bayisinin işyerinde yeni içerik üretmek amacıyla alevlerin videosunu çekmek istedi. Özer, pantolonuna kolonya sürüp çakmağı yakınca alev aldı.

Elbisesi ve sırtı alevler içinde kalan Özer'in yardımına arkadaşları koştu. İş yerindeki işçiler müdahale ederek yerden aldıkları halıyla alevleri söndürdü. Özer'in vücudunda hafif yanıklar olsa da o anlar cep telefonu ve işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

'BİR ANDA HER ŞEY KONTROLÜMÜZ DIŞINA ÇIKTI'

Yaşadıklarını anlatan Osman Nuri Özer, şunları söyledi: "Sosyal medyada komedi içerikleri üretiyorum. Komedi videosu çekmek istedik. Normalde şenlik ateşi ve komedi videosu olurdu. Bir anda olaylar kontrolümüzün dışına çıktı.

Ahmet Albayrak'ın Annesi Gülbeyaz Albayrak Son Yolculuğuna Uğurlandı Ahmet Albayrak'ın Annesi Gülbeyaz Albayrak Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hiçbir tedbir ve tedbir almadık. Bir anda kendimi ciddi anlamda tükenmiş hissetmeye başladım. Acı hissettiğimde yandığımı fark ettim.

Daha sonra arkadaşları müdahale ederek beni söndürdü. Kesinlikle bir daha böyle bir şey yaşamayacağım ve kimse yaşamamalı. "Kolonin bu kadar ısınacağını beklemiyordum" dedi.

'MİZAH FARKLI BOYUTLARA GEÇTİ'

Girişimci Coşkun Kar, "Tamamen komik ve eğlenceli bir video artık çok farklı boyutlara ulaştı. İlk başta çok korktuk ve endişelendik. Ama sonrasında çok güldük. Aniden alev aldı. Böyle bir şeyi beklemiyorduk. O zaman yoğurt sürelim” dedi.

Arkadaşının alevlerine fırçayla müdahale eden Ramazan Akarsu, şöyle konuştu: "O an sanki tamamen yanacakmış gibi hissettim ve bir yandan da korktum.

Bir an ne yapacağımızı şaşırıp tereddüt ettik. “Yerde paspası gördüm ve kapatmaya çalıştım” dedi.

Kaynak: HABERLER.COM