Sultangazi ilçesinde dün yaşanan olayda, sokakta yürüyen bir kadına cinsel tacizde bulunan bir şüpheli, olayın tanığı olarak kadının eşi tarafından darp edildi. O görüntüler güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Cebeci Mahallesi'nde dün saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, sokakta yürüyen kadın, bilinmeyen bir şahıs tarafından sözlü tacize maruz kaldı. Tacizciye karşı tepki gösteren kadın, yaşadıklarını evine dönerek eşine anlattı.

Kadının eşinin öfkesi üzerine çift, şüpheliyi bulmak amacıyla dışarı çıktı. Kısa süre sonra, tacizci şahıs iş yerinin önünde beklerken eş tarafından fark edildi. Eş, tacizciye karşı şiddet kullanarak olay yerinde darp etti.

Olayı gören çevredekiler, şiddetin ardından tarafları izlemeye başladı ve araya girmeye çalıştılar. Bir kişi, kavga eden tarafları ayırmak için çaba harcadı.

Tüm bu yaşanan olay, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Ancak, olayın ardından polise herhangi bir ihbarda bulunulmadığı ve mağdurların şikayette bulunmadığı öğrenildi.

Adıyaman'da Polis Memuru Tarafından Şehit Edilen 2 Komiser İçin Tören Düzenlendi Adıyaman'da Polis Memuru Tarafından Şehit Edilen 2 Komiser İçin Tören Düzenlendi

Taciz olayları, toplumda büyük bir endişe kaynağıdır ve mağdurların haklarını savunmaları ve benzer olayları yetkililere bildirmeleri önemlidir."(Halk)

Editör: Haber Merkezi