Türk futbolu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçına odaklanmış durumda. Fenerbahçe'nin bu dev derbiye U19 takımıyla çıkacağı bildiriliyor.

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, Süper Kupa'da karşı karşıya gelecek. Şanlıurfa'da saat 21.30'da başlayacak olan bu derbi, tarihi anlara sahne olacak.

Dursun Özbek: Pazar Günü Eksiksiz Olarak Buradayız Dursun Özbek: Pazar Günü Eksiksiz Olarak Buradayız

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu, sarı-lacivertli ekibi Galatasaray karşısında U19 takımıyla sahaya çıkaracak. Ancak maçın kaç dakika süreceği henüz netlik kazanmış değil.

Fenerbahçe'nin U19 takımı bugün Giresunspor ile oynadığı maçı 4-1 kazanarak moral depoladı. Şanlıurfa'ya gidecek olan U19 takımının başında ise tecrübeli teknik direktör Zeki Murat Göle bulunacak.

Diğer yandan Galatasaray, Süper Kupa maçına tam kadro olarak hazırlanıyor. Teknik direktör Okan Buruk'un sahaya as oyuncularını süreceği belirtilirken, sakatlıklarını atlatan Davinson Sanchez, Serge Auirer ve Abdülkerim Bardakcı'nın da forma giyebileceği ifade ediliyor.

Kaynak: karar